Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Trend: Estetika in funkcionalnost kopalniškega pohištva

3. 2. 2018; 03.00
Avtor: Dom2
Geberitova kopalnica z lesom_
Kopalnica mora biti urejena, modna in tudi uporabna!

Pri sodobnih kopalnicah je poleg estetike prostora in udobja ključna tudi funkcionalnost. Sanitarne elemente naj elegantno dopolnjuje moderno in praktično pohištvo, pravijo v Geberitu, vodilnem inovatorju in ustvarjalcu trendov na področju sanitarne tehnike.

Po njihovi zadnji raziskavi namreč družina z dvema otrokoma v kopalnici povprečno shranjuje kar 10 brisač, 24 izdelkov za osebno higieno, 42 kosov kozmetike, več čistilnih sredstev, 12 zvitkov toaletnega papirja in še kaj. To je skupaj več kot 90 izdelkov, ki morajo imeti svoj prostor v pogosto že tako majhni kopalnici. Veliko kozmetike in raznih higienskih pripomočkov pa lahko na vidnih mestih ustvarja vtis neurejenosti, zato poskrbite za dovolj zaprtega odlagalnega prostora.

Pohištvo pod umivalnikom z uporabnimi predali. foto: Promocijski material

Geberitovi moderni sistemi za organizacijo v kopalnici v lesenem videzu.

Geberit v svojem asortimanu pametnih rešitev poleg sanitarne tehnike ponuja tudi pohištvene elemente za umivalnik, ki so estetsko dovršeni in nudijo veliko prostora za shranjevanje in organizacijo vaše kopalnice. Premišljeno Geberitovo pohištvo, kot so predali pod ali ob umivalniku, z ločenimi manjšimi predeli omogočajo resnično pregledno shranjevanje. Dizajn in posebni materiali pohištva pa so estetska pika na i. Izberite za kopalnico sicer neobičajne, a izjemno trendi lesene materiale, ki lepo dopolnjujejo belo keramiko.

prejšnji članek
S tem boste svoje goste navdušili
Kulinarika
S tem boste svoje goste navdušili
naslednji članek
Kako dolgo lahko preživimo brez vode?
Zdravje
Kako dolgo lahko preživimo brez vode?