klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Na preizkušnji bodo odnosi

2. 2. 2018; 01.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop, teden, astrologija

foto: profimedia

Ta teden smo imeli popoln Lunin mrk, ki je precej odstopal od običajnih Luninih mrkov. V tej polni Luni se je združilo kar nekaj astronomsko astroloških pojavov, saj je bila istočasno polna Luna, mrk, Super Luna, Modra ter Krvava Luna.

Čez štirinajst dni pa je pred nami še en intenziven dogodek, in to je Sončev mrk. Čas med obema mrkoma je naporen in napet. Pod vplivom Luninega mrka smo se vračali v preteklost, saj smo ozaveščali in osvetlili stare vzorce. Z vsebinami, ki so »prišle na dan«, pa se je včasih težko sprijazniti. Samo realističen pogled in objektivna resnica nam lahko pomagata do kvalitetne spremembe in napredka, ki si ga lahko obetamo pod vplivom Sončevega mrka, ki je v ugodnih aspektih s planetom sprememb, Uranom. Čas med obema mrkoma lahko koristno porabimo za integriranje spoznanj, ki so bila osvetljena tokom Luninega mrka. Pri tem pa nam je lahko v pomoč to, da je trenutno kar nekaj planetov v znamenju Vodnarja, ki je naklonjen spremembam.

Venera, ki je v aspektu z južno Lunino zanko, nam bo pomagala zavreči in se znebiti vsega tistega, kar nam ni več všeč. Ker je Venera močno povezana z odnosi, bodo ti na močni preizkušnji trdnosti, še posebej bomo to občutili med 2.2. in 6.2., ko bo tudi v aspektu s planetom Jupitrom. Jupiter prinaša rast in širjenje vsega tistega, česar se dotakne, in to velja tako za dobre stvari kot tudi za napetost in negativna čustva. Ker je istočasno Mars v ugodnem aspektu s Saturnom, vam svetujem, da akcijo oziroma ukrepanje malo odložite, saj bo Venera že 7.2. v ugodnem aspektu z Uranom, kar vam zna prinesti drugačno, bolj objektivno perspektivo.

Zaradi čustvene intenzivnosti in pretiranega optimizma, ki ga bo povzročal negativen aspekt Venere in Jupitra, pa v času njunega medsebojnega delovanja odsvetujem večje nakupe in finančne naložbe.

Še več zanimivega najdete tukaj in tukaj.

prejšnji članek
Kaj se zgodi, če pritisnemo poklopec na uhlju?
Zdravje
Kaj se zgodi, če pritisnemo poklopec na uhlju?
naslednji članek
Ilka Štuhec ima za to zdaj veliko časa
Svet slavnih
Ilka Štuhec ima za to zdaj veliko časa
#nasazenazenska
nasazenazenska