Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Se vaše ime začne na to črko? Preverite, kaj to pove o vas ...

14. 3. 2018; 04.00
Avtor: K.M.
črke

foto: Profimedia

Kako prva črka vašega imena vpliva na vašo osebnost?

Na osebnost vsakega posameznika vplivajo različni dejavniki. Številni pa ob tem verjamejo, da imajo veliko vlogo tudi črke, ki sestavljajo vaše ime. Predvsem prva črka, ki naj bi močno zaznamovala vašo osebnost. Tokrat smo pod drobnogled vzeli prve tri črke abecede in preverili, kako osmišljajo posameznikovo osebnost. 

Se vaše ime začne na črko A?

Ker je črka A prva v abecedi je njen vpliv tudi najmočnejši. Če se vaše ime začne na to črko, to pomeni, da ste močna individualna osebnost, ki želi živeti po lastnih pravilih. Izrazito ste energični in se z vsemi močmi borite za svoje cilje. V ljubezenskem življenju vas velikokrat spremljajo težave, zato imata lahko za sabo kar nekaj resnih zvez. Predvsem pa iščete življenjskega sopotnika, ki vas bo podpiral v vaših ciljih. 

Se vaše ime začne na črko B?

Obstajajo velike možnosti, da ste zelo temperamentni, drugi pa vas vidijo kot osebo, ki ne zna skrivati svojih čustev. Sposobni ste se žrtvovati za druge in to velikokrat naredite tako, da škodite sami sebi. Zelo uživate v kuhanju, spolnih odnosih in pa tudi alkoholu. Ljubezen ne osmišlja vašega življenja, v življenje pa boste resnično spustili samo eno osebo. 

Se vaše ime začne na črki C ali Č?

Ste zelo zanesljiv in čustven posameznik. Ker ste zelo racionalni in poslušni, ste tudi zelo dober družinski človek, saj vam družina pomeni največ v življenju. Imate pa tudi svojo negativno plat. Če vam kdo 'stopi na žulj', postanete hladnokrvni, maščevalni in celo zlobni. 

prejšnji članek
Le kaj skriva Manca Špik?
Svet slavnih
Le kaj skriva Manca Špik?
naslednji članek
To so znaki, da vas zares ljubi!
Zdravje
To so znaki, da vas zares ljubi!