Vroče ta hip

Znano slovensko voditeljico zlomila sinova smrt

"Nihče, ki ni doživel tega, ne more razumeti, kako boli," pravi priljubljena televizijska voditeljica.
"Nihče, ki ni doživel tega, ne more razumeti, kako boli," pravi priljubljena televizijska voditeljica.
Mediaspeed

Po hodnikih RTV Slovenija je završalo kot vihar – le kaj se je zgodilo, da je Editi Cetinski Malnar nenadoma umrl sin Vid?

Njeni številni novinarski kolegi, pa tudi drugi sodelavci, ne morejo verjeti, da ni več postavnega mladeniča, ki je šele okušal življenje.

Kazalo je, da bo letošnje poletje še eno prelepih za tesno povezano družino – Vid je ravno končal srednjo šolo in se vpisoval naprej, bil pa je tudi strastni športnik in računalničar, dobro pa je šlo tudi Eli. Konec julija in na začetku avgusta so si privoščili nekaj oddiha. Čas so preživljali skupaj, saj imajo med letom vsak številne obveznosti. Edita, katere oddaja je zelo uspešna in je zanjo prejela obilico pohval, je bila srečna, zadovoljna in vesela, da je na dopustu in s svojimi domačimi. Zato je bil na vroč poletni dan šok toliko večji, ko je šel prejšnji večer Vid spat kot običajno, zjutraj pa se ji ni oglasil. Mama, ki je prišla pogledati, zakaj ga še ni iz njegove sobe, je onemela v grozi ob pogledu na nepremičnega Vida. 

Brez besed v žalosti

Voditeljica, ki je vedno skrbno varovala zasebnost in je raje govorila o svojem delu, je povsem iz sebe. Strti in polni vprašanj so tudi njeni sodelavci na RTV. Tiho ji izrekajo sožalje in so ji na vse načine pripravljeni stati ob strani. 

Več si lahko preberete v tiskanih Zvezdah (št.33/2016)