Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po dveh mučnih porodih Kim razmišlja drugače

7. 11. 2016; 04.22
Avtor: A.K.
Kim Kardashian, Kanye West

foto: Profimedia

Kim Kardashian je razkrila, da razmišlja o alternativnih načinih, da bi še razširila svojo družino, saj zaradi svojih zdravstvenih težav ne more imeti več otroka po naravni poti.

Obljubila si je, da ne bo več imela otrok po hudih težavah, ki jih je utrpela med nosečnostjo, tako prvo kot drugo. Vendar si kljub svoji obljubi želi širiti družino. Tokrat je v seriji Keeping Up With The Kardashians razkrila, da spoznava različne alternativne načine, kot je nadomestno materinstvo, saj si oba s Kanyejem želita veliko družino.

Kim ima že dva otroka, 3-letno North in 10-mesečnega Sainta. V obeh nosečnostih je imela zdravstvene težave, saj je imela težavno zdravstveno stanje, ki ji je oteževalo porod. Njeno stanje se imenuje placenta increta, kar pa pomeni vraščeno posteljico, ki lahko ogrozi materino stanje, saj se posteljica vraste v maternico. »Meni so sprožili porod in North je prišla kmalu po tem. Po porodu navadno potisneš ven tudi posteljico. Pri meni ni bilo tako. Posteljica je bila vraščena v mojo maternico in zdravnik je šel s celo roko vame, da je iztaknil posteljico z rokami, praskal jo je s svojimi nohti. To je bilo ogabno in boleče. S težavami, ki sem jih imela pri zadnji nosečnosti, tveganje preeklampsije in placente increte, sem se odločila, da ne bom več tvegala, sploh, ker si sama nisem mogla nič pomagati. V nekaterih primerih ženske potrebujejo histerektomijo po porodu, a k sreči je bilo moje stanje toliko normalno, da se doktorju ni zdelo potrebno.«



TMZ je konec decembra poročal, da so ji doktorji odsvetovali novo nosečnost, saj je preveč tveganj za njeno življenje. Prepričani so tudi, da bi se ji ob ponovni nosečnosti težave ponovile in se še okrepile.


Zato zdaj zvezdnika iščeta nove možnosti za širjenje njune družine, celo s pomočjo nadomestne matere. V šovu Ellen DeGeneres je priznala, da si je vedno želela šest otrok. »Po North bi si jih želela milijon,« je nadaljevala, povedala pa je, da je bila nosečnost z njo vse prej kot brezskrbna. »Takšne nosečnosti ne želim nobenemu.«

prejšnji članek
Slavna pevka končno priznala resnico o plastičnih operacijah
Svet slavnih
Slavna pevka končno priznala resnico o plastičnih operacijah
naslednji članek
10 trikov, da boste sladkorju rekli ne
Zdravje
10 trikov, da boste sladkorju rekli ne