Vroče ta hip

To je prisilna prekinitev kariere naredila njeni postavi

Profimedia

Teniška igralka Maria Šarapova je zaradi pozitivnega doping testa že leto dni na prisilnem dopustu, saj ne sme aktivno tekmovati. Se to pozna tudi na njenem telesu?

Nekdanjo prvo damo ženskega tenisa Mario Šarapovo so ujeli med dopustovanjem na Havajih, kjer se je zabavala ob vstopu v leto 2017. Kakšna je njena forma dobre tri mesece pred iztekom 15-mesečne kazni prepovedi nastopanja, ki jo je doletela zaradi jemanja nedovoljenih poživil v tenisu? 

Ruska športnica je dokazala, da se bo 26. aprila brez težav vrnila na teniška igrišča in najverjetneje zaigrala že na odprtem prvenstvu Francije, saj njena postava kaže na to, da je kljub profesionalnem premoru še vedno izvrstno pripravljena. Svojo zavidljivo športno-manekensko postavo, ki ji je v preteklosti prinesla tudi veliko denarja izven teniških igrišč, je brez težav pokazala v minimalističnem črnem bikiniju, medtem ko se je na eni izmed plaž fotografirala in zabavala s prijatelji. 

Maria, ki je bila nekaj časa zaročena tudi s slovenskim košarkašem Sašo Vujačićem, je tako očitno med prekinitvijo kariere intenzivno trenirala, še nekaj časa pa bomo morali počakati, da vidimo, ali ji je uspelo obdržati tudi vrhunsko teniško formo.