Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

"Melania Trump je pametnejša, kot si mislimo"

1. 2. 2017; 02.00
Avtor: D. B.
melania trump dežnik

foto: Profimedia

Medtem ko mora Trump dokazovati, da je sposoben voditi državo, se o Melanii špekulira, da ni dorasla vlogi prve dame.

Svet ne preneha govoriti o novih stanovalcih Bele hiše Donaldu in Melanii Trump. Amerika je na nogah, da bi izrazila nezadovoljstvo z odločitvami, ki jih sprejema novi predsednik, z enakimi kritikami pa se spopadajo tudi člani Trumpove družine, med katerimi je tudi predsednikova soproga Melania.

Medtem ko mora Donald dokazovati, da je sposoben voditi državo, se o Melanii špekulira, da ni dorasla vlogi prve dame in da ne bo znala dobro predstavljati Bele hiše. Kljub temu kolumnist časnika Financial times David Tang meni, da se Melania ne bo tako slabo izkazala, kot nekateri mislijo.

"Prepričan sem, da bo dobra. Vsak priseljenec, ki začne delati že v adolescenci in uspešno preživi v Ameriki, mora biti pameten. Melania govori pet jezikov, vendar je Trumpovi nasprotniki ne dojemajo kot pametno žensko. Tako kot njen soprog, ki bo brez dvoma stvari vodil drugače, bo tudi Melania vnesla novosti v Belo hišo. Je prelepa ženska, ima distanco, in tudi če je imela v preteklosti lepotne operacije, jih več ne potrebuje. Morala bi nositi manjša oblačila na spodnjem delu telesa in se izogibati naborkom ter oblačilom v slojih, ki jo naredijo večjo ... Njena vitka postava bo videti čudovito v katerikoli preprosti kombinaciji ali obleki," piše Tang, ki sicer pogosto odgovarja bralcem na različna vprašanja.

Ko so Melanio pred časom vprašali, kako vidi sebe kot prvo damo, je odgovorila, da bi si želela biti kot Betty Ford ali Jackie Kennedy, poroča spletni portal Kurir.

"Melania ima zagotovo glamur in bi lahko oponašala Jackie Kennedy. V tem, da bo nekoliko preobrnila Belo hišo, ki je bila prejšnje tri dekade izpolnjena z mučno buržoazno atmosfero Bushevih in Clintonovih ali preveč politično korektnih Obamovih, zagotovo ni nič ni slabega," še razmišlja Tang.

prejšnji članek
FOTO: Claudia igrala nogomet in jemala dih s svojo postavo
Svet slavnih
FOTO: Claudia igrala nogomet in jemala dih s svojo postavo
naslednji članek
Odličen napitek, ki stopi najbolj trdovratno odvečno maščobo!
Zdravje
Odličen napitek, ki stopi najbolj trdovratno odvečno maščobo!