reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Grammyji: To so bili najbolj odmevni glasbeni nastopi

9. 2. 2017; 07.26
Avtor: K.M.
V nedeljo, 12. februarja, bo v Los Angelesu potekala že 59. podelitev grammyijev, ki jo bo tokrat povezoval priljubljeni voditelj James Corden.

Kar je prihajajoči vikend popolnoma v duhu podelitve zlatih gramofonov, smo se odločili, da naredimo pregled najbolj odmevnih in izstopajočih nastopov, ki so se na prireditvi zvrstili v preteklih letih. 

Madonna 2015

Madonna je predlani na oder vdrla z mišičasto vojsko slepih minotavrov in odpela svojo pesem Living for Love. Veliki finale je vključeval zakrit zbor, Madonnin ''vzpon'' v nebesa pa je požel stoječe ovacije.

Beyonce 2014

Beyonce je grammyje 2014 pričela v prosojnem oprijetem bodiju z vročim nastopom za svoj hit Drunk in love. Proti koncu nastopa se ji je na odru pridružil še mož Jay Z, v zvočni posnetek pa sta dodala še glas svoje hčere.

Eminem in Elton John 2001

Eminem je bil zaradi svojih besedil večkrat obtožen homofobije, a je z nastopom leta 2001 močno izboljšal svojo javno podobo. Na oder je namreč stopil z odkritim homoseksualno usmerjenim moškim, legendo Eltonom Johnom, s katerim sta pripravila nastop za raperjev hit Stan. Seveda sta si na koncu prislužila stoječe ovacije vseh prisotnih. 

prejšnji članek
Voditeljica POP TV odšla na toplo
Svet slavnih
Voditeljica POP TV odšla na toplo
naslednji članek
Mama Luke Dončića spet v solzah
Svet slavnih
Mama Luke Dončića spet v solzah
#obraziavenija
obraziavenija