Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bila je obsedena s težo, ves čas je bila na tehtnici, zdaj je drugače

17. 2. 2017; 11.35
Avtor: K.A.
Chrissy Teigen

foto: Profimedia

Ves čas je bila na dietah, tehtala se je trikart na dan, danes pa je srečna mamica, ki ima povsem drugačne poglede na prehrano.

Manekenka Chrissy Teigen je bila pred materinstvom izjemno obsedena s svojo težo, celo tako zelo, da se je tehtala trikrat dnevno. "Natančno sem vedela koliko tehtam ob osmi uri zjutraj, kakor tudi ob enih popoldne in osmih zvečer. A, ko sem enkrat zanosila, potem je bilo vse drugače. Bila sem tako zelo srečna in takrat sem vedela, da poti nazaj ni in v določenem trenutku sem se povsem pomirila s svojo težo," je za Daily Mail priznala Chrissy.

Pred nosečnostjo je bila obsedena s prehrano, zdaj je veliko bolj sproščena in si občasno privošči tudi kakšen prekršek. "Trenutno imam izjemno dober odnos do hrane. Po porodu se je vse zelo spremenilo in danes imam eno takšno čudno samozavest, ki je niti ne znam pojasniti. Dovolim si tudi male pregrehe, ko na jedilnik uvrstim tudi kaj, kar seveda ni najbolj zdravo, a potolaži mojo dušo," je še dejala.

Chrissy Teigen je poročena s pevcem Johnom Legendom, lani pa je slavni par prvič okusil čare starševstva, ko se jima je rodila ljubka princeska Luna.

Chrissy Teigen in John Legend foto: Profimedia

prejšnji članek
Na sodišču zaradi zarodkov: Želi, da se rodijo
Svet slavnih
Na sodišču zaradi zarodkov: Želi, da se rodijo
naslednji članek
Drevo želja: Izberite številko in preverite, kaj vas čaka
Zdravje
Drevo želja: Izberite številko in preverite, kaj vas čaka
#nasazenazenska
nasazenazenska