Vroče ta hip

Bila je obsedena s težo, ves čas je bila na tehtnici, zdaj je drugače

Chrissy Teigen
Chrissy Teigen
Profimedia

Ves čas je bila na dietah, tehtala se je trikart na dan, danes pa je srečna mamica, ki ima povsem drugačne poglede na prehrano.

Manekenka Chrissy Teigen je bila pred materinstvom izjemno obsedena s svojo težo, celo tako zelo, da se je tehtala trikrat dnevno. "Natančno sem vedela koliko tehtam ob osmi uri zjutraj, kakor tudi ob enih popoldne in osmih zvečer. A, ko sem enkrat zanosila, potem je bilo vse drugače. Bila sem tako zelo srečna in takrat sem vedela, da poti nazaj ni in v določenem trenutku sem se povsem pomirila s svojo težo," je za Daily Mail priznala Chrissy.

Pred nosečnostjo je bila obsedena s prehrano, zdaj je veliko bolj sproščena in si občasno privošči tudi kakšen prekršek. "Trenutno imam izjemno dober odnos do hrane. Po porodu se je vse zelo spremenilo in danes imam eno takšno čudno samozavest, ki je niti ne znam pojasniti. Dovolim si tudi male pregrehe, ko na jedilnik uvrstim tudi kaj, kar seveda ni najbolj zdravo, a potolaži mojo dušo," je še dejala.

Chrissy Teigen je poročena s pevcem Johnom Legendom, lani pa je slavni par prvič okusil čare starševstva, ko se jima je rodila ljubka princeska Luna.

parada_chrissy_john_profimedia.jpg
Chrissy Teigen in John Legend
Profimedia