Vroče ta hip

"To ni pravično, ven bi morala iti Iryna!"

Iryna Osypenko s soplesalcem.
Iryna Osypenko s soplesalcem.
POP TV

Takšni so bili namreč odzivi po drugi oddaji resničnostnega šova Zvezde plešejo, ko sta se morala s plesnega podija posloviti igralka Aleksandra Balmazović in Tomaž Šter.

"Zelo mi je žal za izpad, ker sta bila danes zelo dobra. Izpasti bi morala Iryna. Iryna bi morala aboslutno ven," takšni in podobni komentraji se na družbenih omrežjih vrstijo po sinočnji oddaji Zvezde plešejo, kjer sta kot prvi plesni par izpadla Tomaž in Aleksandra, komentatorji pa so si želeli precej drugačnega razpleta.

Še več, številni so celo prepričani, da prav nikomur ne bi bilo treba iti ven, saj bi bila s tem oddaja le še bolj zanimiva. "Ne razumem, zakaj mora sploh kdo izpasti, a ne bi bilo bolje, da bi čez vse oddaje nabirali točke, tako pa jih bo žal iz oddaje v oddajo manj. Plus bolj zanimivo bi bilo gledati, kako bi pari plesno napredovali," so se hudovali komentatorji.

Iryna.jpg
Komentatorji na družbenih omrežjih nad njo niso bili preveč navdušeni.
POP TV

In kaj so o nastopu prelestne Iryne povedali sodniki. "Dala si več duše in srca v ta nastop, bolj gotov začetek kot prejšnji teden," je nastop Iryne pohvalil Andrej Škufca, a vseeno ples ocenil z dvojko. Katarina Venturini je nadaljevala, da so bile njene noge kot vedno čudovite, a je pogrešala bolj suverene gibe ter Iryni in Nejku podelila štiri. Nika Urbas Ambrožič je njun ples prav tako ocenila s štiri:"Ves čas si delovala kot da te nekaj skrbi, moraš biti bolj odločna. Napadi plesišče, kot napadaš modno pisto, s stilom." Najbolj dobrohoten pa je bil v svojem komentarju Lado, ki je Iryni svetoval, naj se zgolj sprosti: "Bodi to kar si, lepa, elegantna. Tvoji popolni točki manjkata le še ti dve stvari," ter par ocenil s šestico.

Iryna je bila po ocenah sodnikov na dnu lestvice, a so jo na koncu rešili gledalci, ki so ji namenili dovolj glasov, da je odplesala v tretjo oddajo šova.

Preberite še, kako je bila po nastopu razočarana Aleksandra Balmazović, ki se je poslovila kot prva.