Vroče ta hip

Nika Urbas Ambrožič: "Denis, ti o svilenih kombinežah veš ogromno!"

Nika Urbas Ambrožič
Nika Urbas Ambrožič
Profimedia

Plesni šov Zvezde plešejo iz tedna v teden postaja bolj razburljiv, plesni pari pa vse bolj napredujejo v plesnem znanju. Denis Porčič - Chorchyp in Martina Plohl sta tokrat sodnike in gledalce prepričala z zahtevnim slow foxom.

Potem ko sta se v prvi oddaji predstavila z eksplozivnim ča ča čajem, sta v drugi oddaji pokazala precej bolj mirnejši nastop in se zavrtela v počasnem slow foxu, ki med standardnimi plesi zagotovo velja za najtežjega. Ženski del sodniške četverice je bil nad videnim osupel. Bilo je lebdeče, čutno, močne poze in dobra plesna drža. Kot celota za knock out," je bila nad njunim nastopom navdušena sodnica Katarina Venturni. Navdušenja ni skrivala niti Nika Urbas Ambrožič, ki je nadaljevala s pohvalami: “Dober slow fox je kot draga svilena kombineža. Denis, zgleda, da ti o svilenih kombinežah veš ogromno,"

Seveda ni šlo mimo kritik, če je za njih navadno zadolžen Andrej Škufca, je tokrat svoje povedal tudi Lado Bizovičar, ki je dejal, da ne razume povsem, zakaj mora mišičnjak v zgodbi igrati zver in se mu nato zahvalil, da je pokazal tudi mehko plat. Andrej je po nastopu ocenil, da je sicer deloval prepričljivo, a mu ni še povsem uspelo, zaključil pa je vseeno s pohvalo. “Zelo dobro nadzorovana drža, presenetil si z mehkobo rok.”

Kljub temu, da je prostora za napredek še veliko, pa so bile ocene sodnikov zelo lepe. Andrejeva petka, osmici Katarine in Nike ter Ladova devetka.

Denis Porčič - Chorchyp
Denis Porčič - Chorchyp
POP TV

Preberite si še, kako so se na družbenih omrežjih spravili nad Iryna Osypenko Nemec.