Vroče ta hip

Z objavo na instagramu zasluži pol milijona!

Profimedia

Podjetje razkrilo vrtoglave zneske, ki jih plačuje za objavo na instagramu.

Potem ko je v javnost pricurljal njen porno posnetek, se je Kim Kardashian pojavila na vseh najbolj znanih časopisnih naslovnicah sveta, naredila je uspešen družinski resničnostni šov, lansirala svojo modno znamko, dišavo, sodeluje pa tudi v številnih oglasih za izdelke različnih podjetij.

Starleta je zaslužila že toliko, da se je zavarovala takorekoč za vse življenje, po zaslugi svojega profila na instagramu pa je Kim še bogatejša. 

Čeprav ima največ sledilcev na instagramu sicer pevka Selena Gomez, Kim resnično mastno služi z oglaševanjem izdelkov. Če vas je kdaj zanimalo, o kakšni vsoti govorimo, raje sedite, da se vam zaradi višine zneska ne zvrti v glavi.

Znesek je razkrilo podjetje Talent Resources, ki starleti plača tudi pol milijona dolarjev (več kot 460 tisoč evrov), da bi njihovi proizvodi doseglo 95 milijonov njenih oboževalcev. Njeni sestri Khloe in Kourtney s tridesetimi milijoni sledilcev manj za objavo dobita 250 tisoč dolarjev (več kot 232 tisoč evrov). Njeni polsestri Kendall in Kylie pa zaslužita približno 400 tisoč dolarjev (več kot 372 tisoč evrov) za objavo.

Kakorkoli, v podjetju si zadovoljno manejo roke, saj se vsak izdelek, ki ga Kim oglašuje, zelo hitro proda. Kardashianove ženske pa ustvarijo kar četrtino vsega zaslužka v omenjenem podjetju.

Preberite tudi, katera fotografija je navdušila oboževalce Kim Kardashian. Kliknite tukaj!