Vroče ta hip

Ljubezen po domače: Tekmovalke močno razočarane nad prikazanim

Suzana in Elena.
Suzana in Elena.
POP TV

Nam POP TV res ni pokazal vsega?

Dogajanje v oddaji Ljubezen po domače je doseglo svoj vrelišče. Moški so izbrali vsak po 3 izbranke, ki se jim bodo pridružile na njihovih kmetijah, žal pa so se ob tem morali posloviti od dveh deklet (Tomaž le ene, saj je imel edini le 4 izbranke), ki so svoje sodelovanje zaključila. 

Na uradnem facebook profilu oddaje pa smo opazili, da s prikazanim dogajanjem niso zadovoljne nekatere izmed tekmovalk, ki še sodelujejo v oddaji. Elena Korovina, ki se bori za Dragovo srce, je pod komentarji zapisala, da je zadovoljna z delom režiserjev, ni pa zadovoljna z delom montaže. ''Režiserji so se potrudili ... Monterji pa .... Sem zelo razočarana kako so izrezali iz šova najbolj zanimive kose ... Prav brez občutka narejeno.'' Z njeno objavo se je strinjala tudi Urša Škofic, ena izmed Matejevih deklet. Elena pa je nadaljevala, da veliko smeha niso pokazali in da je Dragov komentar izpadel nevestno, saj so ga narobe prikazali. ''Na kakšen način so to naredili, je katastrofa,'' je še zaključila.

Elena in Urša sta svoja komentarja zapisali pod kritike gledalcev, ki prav tako niso zadovoljni z montažo in samim prikazom šova.

Preverite, s kakšnim vprašanjem pa je en tekmovalec šokiral svoja dekleta. Kliknite tukaj!