Vroče ta hip

Bizovičar novinarja POP TV označil za poskočnega lipicanca

Lado Bizovičar
Lado Bizovičar
Aljoša Kravanja

Druga oddaja plesnega šova Zvezde plešejo je postregla za obilico odličnih plesnih korakov. Novinar oddaje 24ur Janez Usenik je pri enem od sodnikov dobil še posebej "laskavo" pohvalo.

Resničnostni šov Zvezde plešejo navdušuje tudi zaradi dejstva, da sodniki kar tekmujejo kdo bo bolj izviren v svojih sodniških komentarjih. Verjetno se bo večina strinjala, da najbolj duhovit med sodniško četverico ostaja popularni televizijski voditelj Lado Bizovičar. Tudi v drugi oddaji šova Zvezde plešejo je ostal zvest samemu sebi, ko je novinarju oddaje 24ur Janezu Useniku po prikazanem quickstepu dodelil samosvojo pohvalo. "Kakšni poskoki, kakšen drnec, v Lipici bi bili ponosni nate." In verjetno je imel Janez kar prav, ko je pretekli teden dejal, da Ladove najbolj pikre in sočne opazke še sledijo in seveda na njih nismo rabili prav dolgo čakati, Janez pa kot veliki šaljivec vsega skupaj ni vzel preresno. 

In kako so nastop Janeza in soplesalke Maje Geršak ocenili ostali sodniki? Katarina Venturini je priznala, da je komaj čakala na njun nastop: "Zame si bil sijajen." Nika Urbas Ambrožič je opisala, da jo quickstep spominja na namakanje v jacuzziju, nad gladino je mirno, pod njo pa zabavno: "Priznati ti moram, da si pravi magnet, ker imaš fantastičen šarm." Vedno strogi Andrej Škufca pa je izpostavil malce okorno gibanje in dodal, da je Janeza tokrat izdala kondicija.

Preberite še, kako so se na družbenih omrežjih komentatorji spravili na Iryna Osypenko Nemec.

Janez Usenik
Janez Usenik
POP TV