Vroče ta hip

Saška Lendero: Ni bilo prvič, a sem vseeno imela tremo!

Saška Lendero je zaigrala v humoristični seriji Dragi sosedje.
Saška Lendero je zaigrala v humoristični seriji Dragi sosedje.
Planet TV

Priljubljena slovenska pevka in voditeljica Saška Lendero se je tokrat preizkusila v nekoliko drugačni vlogi. Obiskala je »sosede« in se odlično zabavala.

Na Planet-u TV se že nekaj časa odvija priljubljena humoristična slovenska nanizanka Dragi sosedje. V tokratni pa je nastopila tudi zelo priljubljena Saška Lendero. Kljub temu, da je v tej vlogi nismo vajeni, pa tak igralski nastop zanjo ni bil prvi.

"Preizkusila sem se že v As ti tut not padu ob Juriju Zrnecu in Ladu Bozovičarju, pa v Naši mali kliniki sem nastopila. A od takrat je minilo kar nekaj časa, zato sem imela kar nekaj treme. Ne ravno tako kot prvič, a vendar," je pojasnila Lenderova.

Povedala je še, da se je na snemanju odlično zabavala, da je igralska ekipa zares fantastična in da so jo takoj lepo sprejeli. "Takoj sem se počutila kot del ekipe. Oba snemalna dneva sta bila polna smeha! Igralci, ki nastopajo v seriji, so zelo domiselni in kreativni v upodabljanju svojih likov, tako, da ves čas kaj dodajajo in se spontano odzivajo na situacije, rezultat pa je seveda zelo smešen."

Seveda nas je zanimalo, če razmišlja o igralskem poklicu, a je Saška pojasnila: "Ne, kje pa. Občudujem igralce, ki se znajo preobraziti v različne like. Jaz po mojem tega daru nimam zelo izraženega, saj se še zlagati ne znam. Tokrat sem imela srečo, ker sem pač morala upodobiti samo sebe. Sicer z malo potenciranimi lastnostmi, a vendar kakšne posebne študije lika nisem potrebovala."

Saško smo nazadnje lahko redno spremljali v resničnostnemu šovu Kmetija: Nov začetek. Tudi na vodenje te oddaje ima lepe spomine.

"Vodenje Kmetije: Nov začetek je bil vsekakor zelo velik in lep projekt, ki pa je od mene ravno zaradi delnega igranja vloge zahteval nekaj več napora. Meni prijaznost v življenju ogromno pomeni in zelo jo cenim tudi pri drugih ljudeh. V omenjenem resničnostnem šovu, pa sem jo morala zamenjati s strogostjo, avtoriteto, odrezavostjo. Včasih ni bilo najlažje - a spet - čudovita ekipa s katero smo delali, mi je vse olajšala in projekt pogrešam predvsem zaradi njih."

Sicer pa je priljubljena pevka v teh dneh tik pred izdajo nove pesmi. Komaj čaka, da bo dokončana in da jo bo lahko poslala med ljudi.

Vas zanima, kaj je o igralcu Ene žlahtne štorije povedalo njegovo dekle? Kliknite tukaj!