Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Dejan Vunjak: Preslepila sva sodnike

21. 3. 2017; 11.00
Avtor: K.A.
Dejan Vunjak

Dejan Vunjak s soplesalko Tadejo Pavlič. foto: POP TV

Druga oddaja resničnostnega šova Zvezde plešejo je postregla z zanimivimi plesnimi koreografijami, za eno izmed najbolj zanimivih pa sta verjetno poskrbela Dejan Vunjak in Tadeja Pavlič, ki sta na parketu doživela kar tri padce.

"V glavnem super je bilo, točno tako kot si naredila koreografijo, pa še sodnike sva preslepila, ker so mislili, da sva v resnici padla," je po nastopu v zakulisju povedal nasmejani Dejan, ki je v drugi oddaji šova Zvezde plešejo doživel kar tri padce, a ob tem ves čas obdržal nasmejan obraz. "Jaz sem zelo zadovoljen z nastopom, ker nikoli ne veš kaj se bo zgodilo in ko se zgodi sploh nimaš časa razmišljati in samo plešeš dalje in sploh ne veš kako boš izpeljal zadevo." Tudi Tadeja ni skrivala navdušenja. "To je bil najboljši jive mojega življenja. Tudi na nobeni tekmi ga nisem tako odplesala. Hvala Dejan, ker si me porinil nazaj, da sem padla in se sprostila," je v smehu dejala Tadeja, Dejan pa ji seveda ni ostal dolžan. "A zdaj sem jaz kriv, a jaz sem te porinil. Čakaj kako že gre, ti imaš prav, jaz pa mir. Zmenjeno."

Ob njuni točki pa se je izjemno zabaval tudi Lado Bizovičar, ki je v šovu prevzel vlogo najbolj najbolj dobrohotnega in duhovitega sodnika."Jaz gledam ples točno tako kot umetnostno drsanje, samo čakam na padce. Oba sta letela, to je bila kaskadersko dovršena točka. Kar je pa najbolj neverjetno, Dejan ti še ko padeš ohraniš nasmeh, ti se režiš ves čas. Samo še čakam, da boš zajodlal ali pa zavriskal," je po njunem nastopu navdušeno dejal Lado, ki je Dejanu zaradi njegovega večnega nasmeha nadel tudi poseben vzdevek. "V bistvu jaz imam že izraz zate, ti si alpino lover."

Preberite še, kako je Maja Martina Merljak ukrotila svojega moža.

prejšnji članek
Matjaž Javšnik : V svoji hiši imam otroke rad le, če so moji
Svet slavnih
Matjaž Javšnik : V svoji hiši imam otroke rad le, če so moji
naslednji članek
Horoskop: Pomlad prinaša ovna
Horoskop
Horoskop: Pomlad prinaša ovna