Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Maja Martina Merljak povsem izčrpana in slabotna

23. 3. 2017; 06.30
Avtor: K.A.
Maja Martina Merljak

Maja Martina Merljak foto: POP TV

V drugi oddaji šova Zvezde plešejo sta Maja Martina Merljak in njen plesni partner Miha Perat pokazala novo odlično plesno točko. Pri Maji Martini je bila zelo očitna utrujenost, v zakulisju pa se ji je oddahnilo, da je naporen nastop končno za njo.

"Uf, samo, da je za nama," je takoj po prihodu v zakulisje povedala Maja Martina, ki ni skrivala, da ji je zahteven nastop pobral vse moči. "Si ti v redu," jo je hitel spraševati njen soplesalec Miha, ko je videl kako zelo izčrpana je videti. "Slabo mi je veš, res mi je slabo," mu je odvrnila Maja Martina, ki je bila najbolj srečna, da je vse to za njo. "Veš vmes sem te gledal v oči in sem videl na trenutek samo belo v tvojih očeh," ji je zaskrbljeno dejal Miha. "Veš to je največ, kar sem lahko dala od sebe." Miha je bil nad njenim nastopom izjemno navdušen in ji je hitel čestitati. 

Maja Martina in Miha sta se v drugi oddaji šova odlično izkazala, tudi ocene sodnikov pa so bile več kot odlične. Njun energični jive jima je prinesel osmico Nike Urbas Ambrožič in Lada Bizovičarja, sedmico Katarine Venturini in štirico Andreja Škufce. Le kaj nam pripravljata v tokratni oddaji?

Preberite še, kaj je Iryna povedala svojemu partnerju. 

Maja Martina s soplesalcem. foto: POP TV

prejšnji članek
Melania in Donald v ločenih spalnicah, zdaj sledi selitev
Svet slavnih
Melania in Donald v ločenih spalnicah, zdaj sledi selitev
naslednji članek
Voda na POP TV jih bo zalila
Svet slavnih
Voda na POP TV jih bo zalila
#obraziavenija
obraziavenija