kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lado Bizovičar mu je dejal, da je navadna rit!

27. 3. 2017; 06.00
Avtor: K.A.
lado bizovicar

Lado Bizovičar foto: Marko Vavpotič/M24

Tretja oddaja šova Zvezde plešejo je poskrbela za številne duhovite domislice, spet pa sta najbolj prednjačila Lado Bizovičar in seveda voditelj Peter Poles.

"Sodniki razmišljal sem, da če bi vi tako malo drugače sedeli, potem bi iz vaših začetnic imen dobili besedico "klan", kar vi tudi ste, en takšen sodniški klan. In zdaj Andrej, če si ti na čelu tega klana, potem si ti Lado ... " se je hudomušno muzal Peter. "Vem kaj si mislil Peter, vem, da sem jaz pač rit. Ampak, če pa vprašaš naše plesalce bodo pa zagotovo dejali, da je ravno Andrej izmed vseh nas sodnikov največja rit."

Seveda je bilo vse skupaj povedano zgolj v šali in zato se tako Andrej, kakor tudi Lado nista kaj dosti vznemirjala ob vseh teh domislicah duhovitega voditelja, zabavala pa se je tudi publika v studiu, ki se je vsemu skupaj le glasno smejala. 

Tudi sovoditeljica šova Tara Zupančič ni kaj dosti zaostajala in je tako Katarino Venturini in Niko Urbas Ambrožič radovedno vprašala kako jima le uspe zdržati med tema dvema neotesancema, s tem pa je imela v mislih Lada in Andreja. "Ne, neotesanca pa resnično nista. Tudi po britanskih standardih sta prava kavalirja," ju je branila.

Vsekakor duhovitih šal v šovu tudi tokrat ni manjkalo, v ospredju pa je vseeno ostal ples, zvezdniki pa so tudi tokrat prikazali zavidljiv napredek in tako dokazali, da je v enem tednu mogoče osvojiti številne nove plesne korake.

Preberite še, kako so se na družbenih omrežjih razburjali po izpadu novega plesnega para. Kliknite tukaj!

Zvezdnike bodo ocenjevali sodniki Lado Bizovičar, Katarina Venturini, Nika Ambrožič Urbas in Andrej Škufca. foto: POP TV

prejšnji članek
Obraz POP TV-ja o travmah iz otroštva
Resničnostni šovi
Obraz POP TV-ja o travmah iz otroštva
naslednji članek
Vsi govorijo o njeni nosečnosti, Severina pa dela to!
Svet slavnih
Vsi govorijo o njeni nosečnosti, Severina pa dela to!