GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ivana potrdila, da je Severina noseča

30. 3. 2017; 02.00
Avtor: K.A.
Severina

Severina foto: Instagram

Hrvaška glasbenica Ivana Banfić je v dvorani Lisinski slavila 25. letnico svoje bogate kariere. Povabljena sta bila tudi njena pevska kolega Severina in Tony Cetinski, ki pa se povabilu nista odzvala.

"Tony se je opravičil, ker ima virozo, o Severininih razlogih pa ste te dni lahko brali v medijih," je dejala Ivana in tako posredno potrdila, kar se te dni glasno namiguje v hrvaških medijih. Severina, ki je srečo našla v objemu postavnega Beograjčana Igorja Kojića, naj bi bila že tri mesece noseča, pod srcem naj bi tako nosila svojega drugega otroka. Pred leti je v razmerju s srbskim poslovnežem Milanom Popovićem dobila sina Aleksandra, z bivšim partnerjem pa na sodišču še vedno bijeta skrbniško bitko. 

Hrvaški mediji ji sledijo na vsakem koraku, že dneve pa dežurajo tudi pred njenim zagrebškim stanovanjem, kjer pevka živi s svojim možem Igorjem. Ni skrivnost, da si je pevka že nekaj časa prizadevala, da bi znova zanosila, vse se zdi, da se ji je pri 45 letih izpolnila velika želja in da bo kmalu še drugič okusila čare materinstva. Ko so jo pred časom hrvaški novinarji spraševali o otrocih, je dejala, da bi si želela poviti deklico in ji nadeti ime Coco. Verjetno po slavni Coco Chanel. Nikakor ne dvomimo, da bi imela mala Coco prav tako izostren okus za stil, kot ga ima tudi Severina, katere garderobna omara velja za eno najdražjih med hrvaškimi glasbenicami. Že prav kmalu bo jasno kakšna je prava resnica, saj morebitnega nosečniškega trebuščka ne bo mogla prav dolgo skrivati. Prvo nosečnost je hitro delila z javnostjo, bo tudi tokrat tako?

Preberite še, kako je bila razočarana voditeljica POP TV.

prejšnji članek
Test: Katero bi najraje pojedli?
Zdravje
Test: Katero bi najraje pojedli?
naslednji članek
Tedenski horoskop: Previdno s financami!
Horoskop
Tedenski horoskop: Previdno s financami!