900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kritičen do sodnikov, na žulj mu je stopila Katarina Venturini

3. 4. 2017; 08.00
Avtor: K.A.
Maja Martina Merljak

Maja Martina Merljak in Miha Perat foto: POP TV

Četrta oddaja šova Zvezde plešejo je bila filmsko obarvana. Plesalci pa so se predstavili s plesi, ki smo jih nekoč lahko občudovali v velikih filmskih hitih.

Maja Martina Merljak in Miha Perat sta se tokrat vživela v film Moulin rouge, ki govori o mladem pisatelju, ki se zaljubi v najbolj slavno mestno kurtizano Satin. Christiana posrka v vrtinec dekadence, dovoljeno je prav vse, le ljubezen ne. Kostumska drama polna strasti se je sinoči odvijala tudi na plesnem parketu, kjer sta se v ritmih quickstepa zavrtela Maja in Miha. Kljub čutnemu nastopu, kjer strasti nikakor ni manjkalo, pa sodnikov tokrat nista prepričala. 

"Vidim rahel napredek v drži, glede na preteklo nedeljo, ko sta plesala slowfox. Takrat sem rekel, da si bila precej anemična in nezavzeta v drži, tokrat je bilo malo bolje. Vmes sta ga malo biksala, očitno je prišlo do nesporazuma. Razmak med vama je bil malo prevelik, da bi ga lahko ignoriral, tvoj adut pa je, da se znaš resnično preleviti v vsako vlogo, ki jo dobiš," je dokaj skromno njun nastop ocenil Andrej Škufca, ki velja za najbolj strogega med sodniki, med svojim govorom pa je iz publike požel val neodobravanja.

Nika Ambrožič Urbas je nadaljevala v podobnem slogu. "Tvoj nastop je bil v primerjavi s prejšnjimi tako kot steklo v primerjavi s kristalom, se pravi ok, a ne vrhunsko. Pogrešala sem tvojo nabrušenost. S temi moškimi bi lahko pometla, tako pa si z njimi le bežno obrisala nekaj prahu, sicer pa odlično obvladuješ prostor, daješ vtis kot, da si na več koncih hkrati, kar je zelo dinamično."

Tudi Katarina Venturini tokrat ni bila preveč navdušena nad njuno točko. "Maja ti imaš eno odlično sposobnost, da znaš v kritičnem trenutku iz sebe potegniti najboljše, ampak stalno, eno tako plesno držo, večno pozicijo glave levo, to pa ne smeš prepustiti trenutnemu navdihu, ampak moraš to natrenirati. Želim si, da do prihodnje oddaje res dobro natreniraš to standardno pozicijo telesa."

Lado Bizovičar pa je zaključil, da je Majo Martino tokrat pokopala hitrost. Katarina in Lado sta filmskemu quickstepu podelila šestici, Andrej petko in Nika sedmico.

Zdi pa se, da je Mihi s svojim komentarjem še posebej na žulj stopila Katarina, kar ji je kasneje posredno sporočil tudi na facebooku: "Katarina bodi pri vseh tako natačna in objektivna kot pri Maji!!"

No, Maja in Miha sta z mislimi verjetno že pri novem plesu in novem izzivu in verjamemo, da jima bo šlo ta teden več kot odlično.

Dejan Vunjak je sodnike pustil brez besed. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Zvezdano Mlakar pičila strupena žuželka
Svet slavnih
Zvezdano Mlakar pičila strupena žuželka
naslednji članek
Najbolj slavna starleta morala zopet pod nož
Svet slavnih
Najbolj slavna starleta morala zopet pod nož