Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Najbolj slavna starleta morala zopet pod nož

3. 4. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
Kim Kardashian

foto: Profimedia

Zaradi močne želje, je morala na operacijo, a je zdaj videti, da ni šlo vse tako, kot si je želela ...

Kljub temu, da ima Kim Kardashian že dva otroka, North in Sainta, si zelo močno želi vsaj še enega. Njena morebitna vnovična nosečnost pa bi lahko ogrožala njeno zdravje ter njeno in otrokovo življenje, zato mora zvezdnica resničnostnih ukrepati še pred morebitno nosečnostjo. 

Poročali smo že o tem, da je Kim z novico, da želi zopet postati mati, šokirala družinske člane. Pri obeh njenih nosečnostih je namreč prišlo do pojava imenovanega placenta accreta, ko se posteljica veže pregloboko v maternico, a ob tem vseeno ne predre njene mišice. Gre torej za delno zaraščeno posteljico, ki se v zadnjem obdobju nosečnosti zaradi tega ne lušči spontano. Pride pa lahko do močnih krvavitev, ki pa so razlog za prezgoden porod. Zdravniki so ji zaradi skoraj 100 odstotne možnosti ponovitve vsako nadaljnjo nosečnost odsvetovali. Ena izmed njenih zadnjih možnosti je bila operacija na maternici, a je v zadnji oddaji družinskega šova razkrila, da le-ta ni bila uspešna. ''Boli me, občutek imam, kot da so mi izrezali trebuh. Ne bodo vedeli, ali bom lahko zanosila, dokler se ne pozdravim popolnoma,'' je Kim po posegu zaupala svoji materi Kris Jenner. Kasneje v epizodi je razkrila, da so ji zdravniki povedali, da zagotovo ne more donositi še enega otroka, zaradi česar je doživela tudi živčni zlom. 

''Vem, da si Kanye želi še otrok, zato bova razmislili o preostalih možnostih,'' je Kim zaupala svojim sestram. Na Kourtneyjino vprašanje, če se bosta odločila za nadomestno mater, pa je odgovorila pritrdilno. 

Oglejte si fotografijo, s katero je Kim navdušila! Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Kritičen do sodnikov, na žulj mu je stopila Katarina Venturini
Resničnostni šovi
Kritičen do sodnikov, na žulj mu je stopila Katarina Venturini
naslednji članek
Zvezde plešejo: to se dogaja, ko ugasnejo kamere
Resničnostni šovi
Zvezde plešejo: to se dogaja, ko ugasnejo kamere