Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nuša Lesar: Dovolila sem si začutiti občutek izgube

5. 4. 2017; 07.00
Avtor: K.A.
Nuša Lesar

Nuša Lesar in Andrej Rebula foto: POP TV

V četrti oddaji šova Zvezde plešejo so se plesalci predstavili v vlogah velikih filmskih hitov. Nuša Lesar se je morala vživeti v vlogo Rose iz filma Titanik. Ji je uspelo?

"Povej Andrej, kako se ti je zdelo," je po koncu plesne točke Nuša hitela spraševati svojega plesnega partnerja Andreja Rebulo. "Tehnično si lepo odplesala, lepo si se vključila in demonstrirala glasbo, jaz sem užival," je bil z nastopom zadovoljen Andrej in pokazal, da se s komentarji sodnikov nikakor ne strinja. "V tem trenutku tem komentarjem ne morem slediti." In Nuša mu je hitro pritrdila. "Tudi jaz sem imela dober občutek. Ne vem, morda bi morala midva sodnikom pokazati najin prvi posnetek rumbe, z najine prve vaje," je v smehu dejala Nuša. "No, enkrat sva bila tekom plesa malo iz ravnovesja, sicer si pa ves čas lepo stala na tleh in pokazala tisto, kar sva delala na vajah."

Nuša in Andrej sta se morala vživeti v junaka iz filma Titanik in s svojim nastopom sta bila, navkljub strogim sodnikom, zadovoljna. "Na začetku sem se skušala vživeti v te občutke, v te občutke izgube, sicer sem bila ves čas z glavo pri stvari, a sem si dovolila začutiti vse skupaj," je bila zgovorna Nuša, ki je z glavo že pri novem plesnem izzivu, ki ga bo predstavila to nedeljo. In morda bodo tudi ocene sodnikov ta teden bolj visoke. Preteklo nedeljo so jima sodniki namenili bolj skromen izkupiček. Andrej Škufca jima je namenil štiri, Katarina Venturini šest, Nika Ambrožič Urbas osem in Lado Bizovičar oceno sedem.

Vas zanima, kaj je Lado Bizovičar povedal Niki Ambrožič Urbas? Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Salome najprej zažgala kuhinjo, potem pa nič razumela!
Resničnostni šovi
Salome najprej zažgala kuhinjo, potem pa nič razumela!
naslednji članek
Nina o mami zapisala ganljivo resnico
Svet slavnih
Nina o mami zapisala ganljivo resnico
#nasazenazenska
nasazenazenska