Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Voditeljica POP TV: očitno moram biti malo bolj jezna

12. 4. 2017; 08.00
Avtor: K.A.
nusa lesar

foto: Pop TV

V peti oddaji šova Zvezde plešejo sta se Nuša Lesar in Andrej Rebula predstavila z divjim tangom in kako sta bila s svojim nastopom zadovoljna po koncu točke?

"No, to je bilo pa zdaj dobro, a ni bilo dobro," je takoj po nastopu v zakulisju svojemu soplesalcu hitela razlagati Nuša. "Ja meni je bilo dobro, seveda je bilo," ji je odvrnil, Nuša pa je nadaljevala. "Tako zelo sem uživala, videti je, da moram biti jaz malo bolj jezna. Meni se zdi, da mi precej bolj leži ples, kjer sem malo 'nasikana'," je v smehu dejala Nuša, Andrej pa ji je nagajivo dejal. "Imam svoje tehnike, kako te pripraviti do tega, da boš jezna in 'nasikana'."

Tudi komentarji vedno strogih sodnikov so bili tokrat veliko bolj prizanesljivi. "Danes je bil tvoj tango odrezav, dinamičen in nabit z energijo," jo je pohvalila Katarina Venturini in ji svetovala naj nadaljuje v tem tempu. Z njo se je strinjal tudi vedno strogi Andrej Škufca, ki je dejal, da je 'zapraskala' malo globlje. "Uspela si relativno dobro obdržati držo, dala si malo več sebe v ples," jo je pohvalil. Navdušenje sta delila tudi Nika Ambrožič Urbas in Lado Bizovičar. Andrej jima je dal oceno pet, Katarina sedem, Nika osem, Lado osem.

Le kaj nam ta teden pripravljata Nuša in Andrej?

prejšnji članek
Shakira v svoji novi pesmi izpovedala ljubezen slavnemu nogometašu
Svet slavnih
Shakira v svoji novi pesmi izpovedala ljubezen slavnemu nogometašu
naslednji članek
Pevka Alya se je na tiho poročila?
Svet slavnih
Pevka Alya se je na tiho poročila?
#obraziavenija
obraziavenija