Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Maja Martina partnerju: Prosim reci, da ne rabim biti seksi

14. 4. 2017; 07.00
Avtor: K.A.
Maja Martina Merljak

Maja Martina Merljak foto: Miha Merljak

V peti oddaji šova Zvezde plešejo sta Maja Martina Merljak in Miha Perat uprizorila moderno in energično različico sambe. Tokrat pa ju čaka povsem drugačen izziv.

"Nov teden, nov izziv," je na treningih dejal Miha, Maja Martina pa je nejeverno zmajevala z glavo in mu dejala. "Joj prosim reci, da ne rabim biti seksi," ga je milo prosila Maja Martina, Miha pa jo je nežno vprašal: "Če bi sama izbirala, kako bi želela, da bi bilo," jo je vprašal Miha. "Jaz si želim zgodbo in emocijo in vsebino, predvsem vsebino. Jaz rabim vsebino, da lahko sploh kaj delam," je dejala Maja Martina in nato ji je Miha razkril, kaj ju čaka to nedeljo. "Bova astronavta, zaljubljena astronavta v breztežnostnem prostoru in to zgodbo bova prikazovala skozi dunajski valček," ji je dejal Miha in zdelo se je, da se je Maji Martini kar oddahnilo, da ju tokrat čaka precej bolj umirjena koreografija. 

Maja Martina Merljak in Miha Perat foto: POP TV

Maja Martina in Miha sta se v pretekli oddajah znašla že v vseh situacijah, bila sta tako na vrhu, kakor tudi med tistimi, ki so se morali boriti za obstanek v nadaljnjem tekmovanju za plesni globus. Kako pa jima bo šlo tokrat? Bo Maja Martina uspela s svojo držo ustreči strogim sodnikom, bodo gibi dovolj natančni in zgodba dovolj prepričljiva? Nedelja se nezadržno bliža in kaj kmalu bo jasno kako dobro jima je uspelo preučiti najnovejši izziv.

Preberite še, kakšen avto zdaj vozi Lado Bizovičar. 

prejšnji članek
Igralca Ene žlahtne štorije hčerka spravila v veliko zadrego
Svet slavnih
Igralca Ene žlahtne štorije hčerka spravila v veliko zadrego
naslednji članek
Nepričakovan preobrat! Razkrita skrivnost o filmu, ki je osvojil svet
Svet slavnih
Nepričakovan preobrat! Razkrita skrivnost o filmu, ki je osvojil svet