mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Voditelj Ladu Bizovičarju: Ti si mladoletni prestopnik

19. 4. 2017; 06.30
Avtor: K.A.
lado bizovičar

Lado Bizovičar foto: Pop TV

Šesta oddaja šova Zvezde plešejo je znova poskrbela za obilico duhovitih komentarjev, izstopala pa sta seveda Lado Bizovičar in voditelj Peter Poles.

Peter Poles si je še enkrat več privoščil sodniško četverico in za vsakega posebej našel prav posebno vlogo. Andreja Škufco je tako označil za strogega ata, Katarini Venturini je namenil vlogo ljubeče mame, Nika Ambrožič Urbas je postala odštekana teta iz Londona, najslabše pa jo se seveda odnesel Lado Bizovičar, ki je postal mladoletni prestopnik. Seveda se je sodniška trojka ob takšnih oznaki Bizovičarja le hudomušno muzala in čakala kakšen bo njegov odziv. "Ne razumem zakaj sem jaz, človek v obleki in z aristokratskim dodatkom robčkom na obleki mladoletni prestopnik. Ne vem zakaj jaz ne morem biti dobri stric iz Nemčije," se je pritoževal Lado in nadaljeval. "To je potem videti takole, "a gremo kaj k bratrancu Ladotu mladoletnemu prestopniku na obisk?" In nadaljeval v svojem slogu. "Ja kje pa je bratranec Lado," se je hudoval in dodal. "Ja v zaporu, a ne." No, seveda je bilo vse skupaj izrečeno zgolj v šali, Lado pa ni nikomur niti najmanj zameril, še več, tudi sam se je nasmejal posrečeni šali Petra Polesa.

Peter Poles foto: POP TV

Oddaja Zvezde plešejo iz tedna v teden postaja vse bolj maloštevilna, saj je na plesnem parketu ostalo le še sedem plesnih parov, v šesti oddaji pa sta se morala posloviti Jernej Tozon in Jagoda Batagelj.

Preberite še, kako Simona Weiss tudi po smrti nima miru.

prejšnji članek
Razkrivamo, kakšen partner je v resnici ljubosumen Sergej!
Svet slavnih
Razkrivamo, kakšen partner je v resnici ljubosumen Sergej!
naslednji članek
Super čaj, ki v tednu dni stopi več kilogramov!
Zdravje
Super čaj, ki v tednu dni stopi več kilogramov!
#nasazenazenska
nasazenazenska