Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ste že videli te posnetke Lada Bizovičarja?

19. 4. 2017; 07.00
Avtor: K.A.
lado bizovicar

Lado Bizovičar foto: Mediaspeed

Priljubljenega slovenskega voditelja Lada Bizovičarja lahko po novem spremljate tudi v zabavnem glasbenem formatu Avto karaoke, kjer je nedavno gostil skupino MI2 in prav takrat so nastali tudi spodnji posnetki.

Lado Bizovičar ni le odličen in duhovit voditelj, odlično se znajde tudi pred mikrofonom. V svoji novi oddaji je tako po dolgem času znova pokazal svoj glasbeni talent, kakor tudi svojo humorno plat. S člani skupine MI2 se je vozil po ljubljanskih ulicah in stresal takšna in drugačne šale. A tistega kar niste videli v oddaji, si lahko ogledate v spodnjem posnetku. Člane skupine je namreč vprašal, kako bi bilo videti, če bi si Ljubljančan na Štajerskem naročil pivo in kako hitro bi letel iz lokala? Odgovor vsekakor morate videti, verjetno se boste tudi vi ob njem izjemo zabavali.

Se pa Lado že pospešeno pripravlja na drugo oddajo, ko bo gostil člane zasedbe Siddharta in prav zanimivo bo videti, kaj mu bo uspelo izvleči iz popularne slovenske skupine. Morda pa se bo pevec skupine Tomi Meglič le razgovoril o svoji srčni izbranki Tari Zupančič? Nedelja se nezadržno bliža in odgovori bodo že prav kmalu na dlani. 

Preberite še: Novi dom za Branka Čakarmiša.

prejšnji članek
Razkrito: Je Meghan Markle dobila vabilo na Pipino poroko?
Svet slavnih
Razkrito: Je Meghan Markle dobila vabilo na Pipino poroko?
naslednji članek
Iryna v šovu kazala noge, zdaj pa osuplja drugače
Svet slavnih
Iryna v šovu kazala noge, zdaj pa osuplja drugače