Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Dejan Vunjak partnerki: Jaz se mučim, ti pa uživaš!

21. 4. 2017; 07.00
Avtor: K.A.
Dejan Vunjak

Dejan Vunjak v objemu svoje soplesalke Tadeje Pavlič foto: Facebook

V sedmi oddaji šova Zvezde plešejo Dejana Vunjaka in Tadejo Pavlič čaka poseben izziv. Se bo Dejanu uspelo tako zelo razgaliti pred kamerami?

"Ta teden naju čaka ljubezenski teden. Plesala bova rumbo. Vem, da bo to zate težko, ker je rumba čustven ples, kjer je potrebno pokazati čustva do bližnjih, do družine. Vem pa tudi, da si velik profesionalec in dober igralec in da ti bo to uspelo," je Tadeja dejala Dejanu in nato začela s treningom, ki je bil za Dejana vse prej kot enostaven. "Ojoj moja kolena, kako zelo jih čutim," je izčrpano dejal Dejani in nadaljeval. "Jaz se prav mučim, medtem ko ti uživaš," ji je v šali dejal med treningi, ko sta trenirala še posebej zahtevno pozo. A Tadeja velja za nepopustljivo učiteljico, ki stremi k popolnosti vsakega plesnega giba.

Dejan Vunjak in Tadeja Pavlič foto: Miro Majcen

Tadeja in Dejan sta v zadnjih oddajah uspela osvojiti zahtevne sodnike v sodniški četverici, Lado Bizovičar jim je tako dosodil celo 10, kar je bila sploh prva 10 v oddaji. Omehčala pa sta tudi vedno strogega Andreja Škufco, ki je Dejana izjemno pohvalil, za paso doble in mu dejal, da je s tem plesom najverjetneje opravil zrelostni izpit. Pričakovanja so seveda visoka in že prav kmalu bo jasno ali jih bosta Dejan in Tadeja uspela upravičiti?

Preberite še: Denis Porčič sredi ljubezenskega razočaranja.

prejšnji članek
Bivši mož Saše Einsiedler ga je prvič od blizu pokazal
Svet slavnih
Bivši mož Saše Einsiedler ga je prvič od blizu pokazal
naslednji članek
Voditeljico bivši polil s kislino: pokazala je, kaj ji je naredil
Svet slavnih
Voditeljico bivši polil s kislino: pokazala je, kaj ji je naredil