Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Voditeljico bivši polil s kislino: pokazala je, kaj ji je naredil

21. 4. 2017; 06.01
Avtor: D. B.
instagram italijanska voditeljica

foto: Instagram

Italijanska manekenka in voditeljica Gessica Notaro je pred kratkim prvič spregovorila o grozljivem napadu svojega bivšega fanta, ki ji je iz maščevanja po obrazu polil kislino.

28-letna Gessica Notaro se je odločila, da javnosti pokaže, kaj ji je naredil bivši fant, telesni čuvaj Jorge Edson Tavares. Po tem, ko sta avgusta lani končala razmerje, ji je namreč januarja po obrazu polil kislino. Gessica je več mesecev zakrivala obraz, v televizijski oddaji Maurizia Costanza pa je razkrila obraz.

"Želim si, da vsi vidijo, kaj mi je naredil. To ni ljubezen," je dejala Gessica, ki bo morala počakati leto dni, preden bo lahko obiskala lepotne kirurge, ki ji bodo rekonstruirali obraz.

Italijanska miss je prejšnji teden prvič razkrila podrobnosti grozljivega napada ter spregovorila o težkih posledicah, s katerimi se sooča. V času napada je imel Tavares prepoved približevanja, saj je Gessici pred tem večkrat grozil. Tavares trenutno v priporu čaka na sojenje.

"Tudi ko se bom pozdravila, bom imela psihične posledice vse do konca življenja. Vedno ko stopim iz avtomobila in grem proti hiši, podoživim ta prizor," je dejala Gessica, ki jo je Tavares napadel, ker se ni mogel sprijazniti s koncem njune zveze. Napadel jo je, ko je izstopila iz svojega avtomobila, ter na njen obraz zlil polno steklenico kisline.

Preberite tudi: Sramota: S to dieto razburila oboževalce. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Dejan Vunjak partnerki: Jaz se mučim, ti pa uživaš!
Resničnostni šovi
Dejan Vunjak partnerki: Jaz se mučim, ti pa uživaš!
naslednji članek
Zaradi razlitja silikona ogroženo Tamarino življenje!
Svet slavnih
Zaradi razlitja silikona ogroženo Tamarino življenje!