reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Urška Vučak Markež v solzah: Težko se imam rada

24. 4. 2017; 07.00
Avtor: K.A.
Urška in Jernej

Na plesnem parketu je izjemno uživala. foto: POP TV

Šesta oddaja šova Zvezde plešejo je bila ljubezensko obarvana. Urška pa se je morala pred kamerami predvsem soočati z ljubeznijo do sebe. In kako dobro ji je šlo?

"Ljubiti druge, to sem vedno znala," je svojo izpoved v joku pred širno Slovenijo začela Urška. "Ko pa je bilo potrebno ljubiti sebe, takrat pa mi je ljubezni največkrat zmanjkalo. V resnici bi moral vsak imeti rad sam sebe, a se tega dostikrat sploh ne zavedamo."

Kljub temu, da ima Urška še vedno težave sprejeti samo sebe, pa ji je šov pomagal okrepiti samozavest. "Bolj sem samozavestna, bolj sprejemam samo sebe in bolj sem ponosna na sebe," je priznala Urška. "Zdi se mi, da sem nekaj let spala in ta šov je prišel v pravem trenutku in mi zelo pomagal pri tem."

Urška in Jernej sta se v tokratni oddaji predstavila z nežno rumbo in skladbo, ki nosi sporočilo kako lepi smo točno takšni, kakršni smo. Občinstvo je bilo nad njunim nastopom navdušeno. "Kot Ivana Orleanska si se spustila v boj z lastnimi dvomi," je nastop slikovito opisala Nika Ambrožič Urbas, ki je Urško opisala kot izjemno pogumno. Andreja Škufce se je zelo dotaknil posnetek iz vaj, "odšla si v nek drug svet, uspela si zgraditi most med čustvi in plesom." "Upala si si pokazat nežno, ženstveno dušo. Pobožala si sebe in nas, bilo je ganljivo," pa je zaključila Katarina Venturini. Andrej jima je dal oceno pet, Katarina sedem, Nika sedem in Lado sedem.

Le s čim bosta Urška in Jernej presenetila v naslednji oddaji?

Preberite še: Mož Simone Weiss na morje odpeljal Tanjo Žagar.

prejšnji članek
Tomi Meglič danes ljubi Taro, je na Meto že pozabil?
Svet slavnih
Tomi Meglič danes ljubi Taro, je na Meto že pozabil?
naslednji članek
Stilistka POP TV sredi centra takole oblečena
Svet slavnih
Stilistka POP TV sredi centra takole oblečena