bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Dejan Vunjak z rosnimi očmi odplesal rumbo

25. 4. 2017; 09.00
Avtor: K.A.
Dejan Vunjak

Dejan Vunjak in Tadeja Pavlič foto: POP TV

V šesti oddaji šova Zvezde plešejo sta Dejan Vunjak in Tadeja Pavlič še enkrat več navdušila sodnike in gledalce. Kaj sta tokrat ušpičila?

Dejan in Tadeja sta se v ljubezenskem tednu predstavila s čutno rumbo in znova navdušila sodnike in gledalce. S plesno točko pa sta bila v zakulisju tudi sama izjemno zadovoljna. "Še vedno sem pod adrenalinom, a v sebi sem miren," je vtise po rumbi strnil Dejan. "Ja tisti adrenalin, tista energija, a takšna lepa energija," se je strinjala Tadeja. "So se ti kaj orosile oči," jo je vprašal Dejan. "Ja, so se mi," je čustveno odgovorila Tadeja. "Ja, tudi meni so se," je bil iskren Dejan.

Pretekli teden je bil šov Zvezde plešejo prepleten z ljubezensko tematiko, Dejan in Tadeja pa sta morala skozi rumbo podoživeti ljubezen do bližnjih, srčnih izbrancev ali izbrank in vseh tistih, ki so se ju kadarkoli dotaknili. "Kakšen lift, kakšne izolacije in kakšna igra! Danes si vodil, negotovosti ni več," je bil po njunem nastopu vzhičen Lado Bizovičar. "Vse je bilo na svojem mestu in ko sta plesala, se je čas ustavil," ju je pohvalila Katarina Venturni. "Dobil si moč, ki jo lahko dobiš samo v nastopih v živo, gibanje bokov je bilo pravilno, dober nastop," s pohvalami ni skoparil niti vedno strogi Andrej Škufca, Niko Ambrožič Urbas pa je očaralo počasno ustvarjanje napetosti. "Zelo odraslo in elegantno." Andrej jima je dal oceno sedem, Katarina devet, Nika deset in Lado devet.

V zadnjih tednih je Dejan pokazal neverjeten napredek in pustimo se presenetiti kaj več nam bo še pokazal.

Preberite še: POP TV s programa umika tudi plesni šov Zvezde plešejo.

prejšnji članek
Ob tem posnetku Denisa Porčiča boste jokali
Resničnostni šovi
Ob tem posnetku Denisa Porčiča boste jokali
naslednji članek
Zvezdana Mlakar sinu posvetila ganljivo sporočilo
Svet slavnih
Zvezdana Mlakar sinu posvetila ganljivo sporočilo
#nasazenazenska
nasazenazenska