900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ob tem posnetku Denisa Porčiča boste jokali

25. 4. 2017; 10.00
Avtor: K.A.
Denis Porčič in Martina Plohl

Denis Porčič in Martina Plohl foto: POP TV

No, nasmejali se boste do solz.

Denis Porčič in Martina Plohl sta v zadnjih tednih, ko sodelujeta v šovu Zvezde plešejo, postala prava prijatelja. Na treningih se odlično zabavata, marsikateri video posnetek pa pristane tudi na družbenih omrežjih, ki poskrbi za zabavo številnih. In eden takšnih je na njunem facebooku pristal tudi nedavno, ko sta se nekoliko pošalila na svoj račun in odplesala na slavno uspešnico ameriške glasbenice Beyonce Single ladies. V telovadnici sta sestavila svojo koreografijo in s katero bosta zagotovo številne nasmejala do solz.

Kljub temu, da so treningi iz tedna v teden bolj naporni in bolečine v mišicah vse bolj izrazite, pa se zdi, da se Denis niti malo ne pritožuje na špartanski tempo. Seveda je trdih treningov že vajen, kot športnik jih je v svojem življenju izkusil že veliko, a verjetno niti najmanj tako zabavnih, kot jim je priča v zadnjih tednih.

Denis in Martina pa ne navdušujeta samo s šaljivimi posnetki na facebooku, iz tedna v teden navdušujeta tudi sodnike v šovu, pretekli teden sta tako skozi dunajski valček uprizorila zgodbo o nesrečni ljubezni in razočaranju in se znova zavihtela visoko na lestvici plesnih parov. Bitka za plesni globus se tako za njiju še vedno nadaljuje.

Preberite še: Tanja Ribič strta od žalosti, kaj se dogaja?

prejšnji članek
Je to nosečniški trebušček Tanje Žagar?
Svet slavnih
Je to nosečniški trebušček Tanje Žagar?
naslednji članek
Dejan Vunjak z rosnimi očmi odplesal rumbo
Resničnostni šovi
Dejan Vunjak z rosnimi očmi odplesal rumbo