Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nestrpni Lado Bizovičar po mestu iskal pivo

25. 4. 2017; 09.00
Avtor: V. M.
lado b. karaoke
Ladu Bizovičarju pristajajo tudi temnejši odtenki …

Televizijski igralec in voditelj Lado Bizovičar je javnost zopet presenetil s svojimi vsestranskimi talenti. Kot kaže, bomo lahko tekom zabavne glasbene oddaje Avto karaoke spoznali njegove številne odtenke. Kot prekaljeni igralec lahko namreč zdrsne v številne vloge, ki se bodo čimbolj približali znanim Slovencem in Slovenkam, s katerimi se bo pozabaval ob karaokah in humorno začinjenim klepetom.

Lado in karaoke?! Pa humoristični lisjak sploh zna peti?


O ja, o slednjem smo se lahko prepričali že na prvih dveh vožnjah z jeklenim konjičkom. Ob pevcu skupine Siddharta Tomiju Megliču je povsem izgubil tla pod nogami in se tako vživel v Megličev žanr, da bi ga s skupino zlahka postavili na veliki oder. No, ja, če ne drugega, vsaj kot humoristično začimbo, publika namreč ob Ladovih sočnih komentarjih le stežka ohrani resen obraz …

Kot navihana Lidija Beetlejuice
Voditelj se kot kaže krasno prelevi tudi v nekoliko temnejše odtenke. Ste na vožnji s Siddharto na Ladu opazili nekaj nenavadnega? Ostro oko je lahko opazilo nežne sledi črtala, s katerim je imel Lado poudarjene veke. Da ne govorimo o Tomijevi zbirki lakov za nohte, seboj je prinesel celo škatlo! Pozabavala sta se kot dekleti na čajanki, Tomi je namreč Ladu prikazal, kako se lakirajo nohti. ''Vidim, da ti razmišljaš ven iz nohtov,'' se je smejal Lado ob pogledu na Tomijevo abstraktno umetnost, ki jo je uprizoril na njegovi roki.

Tomi in Lado pa nista prepevala le ob rocku, svojo nežno plat sta javnosti pokazala z izvedbo romantične pesmi Celine Dion, My heart will go on. Tekom slednje sta se celo objela in uprizorila slavno kuliso z upodobitvijo Jacka in Rose, ki z razširjenimi rokami na kljunu mogočne ladje režeta veter.

Neobičajen parček se je po ljubljanskih ulicah celo odpravil na lov za pivom. Z lopato! ''To je najbolj bizarna stvar! Tomi Meglič v parku z lopato išče lokacijo, kjer bo 'pere' skril. Jaz si želim to videt! '' je bil vzhičen Lado.

Med vožnjo pa je prišlo celo do nepričakovanega razkritja Tomijevega intimnega življenja. Slednje zagotovo ni bilo vključeno v scenarij. Poglejte si tukaj.

Lado Bizovičar nas navdušuje v novi oddaji Avto karaoke.

Lado Bizovičar nas navdušuje v novi oddaji Avto karaoke. foto: POP TV

prejšnji članek
Super recept, ki odpravi vsako bolečino v hrbtenici in križu!
Zdravje
Super recept, ki odpravi vsako bolečino v hrbtenici in križu!
naslednji članek
VIDEO: Na skrivaj posnel prepir med Jeleno in Stjepanom!
Svet slavnih
VIDEO: Na skrivaj posnel prepir med Jeleno in Stjepanom!