mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1)
Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. Ste jo videli?

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ivanka Trump je v Nemčiji doživela burne reakcije

27. 4. 2017; 10.00
Avtor: K.M.
ivanka trump, nemčija

foto: Profimedia

Prva hči Združenih držav Amerike se je v Nemčiji udeležila vrha žensk, kjer sodelujejo tudi Angela Merkel, Christine Lagarde in nizozemska kraljica Maxima.

Ivanka Trump se je kot prva hči Združenih držav Amerike in osebna svetovalka predsednika, svojega očeta Donalda Trumpa, v Nemčiji udeležila vrha žensk, ki se je uradno pričel v torek, 25. aprila. S svojo prisotnostjo je doživela kar bujne reakcije s strani občinstva, ki se ne strinja z obnašanjem njenega očeta, ki pa ga je kljub vsemu močno branila. ''Iz osebnih izkušenj vam zagotavljam, da nisem čutila razlike v njegovem odnosu do sebe in do svojih bratov,'' je povedala Ivanka. 

Ne glede na nestrinjanje z očetovo politiko, pa je Trumpova prisotne zopet navdušila s svojim slogom. V Nemčijo je prišla v modnem krilu v kovinskem odtenku, ki ga je kombinirala z oprijetim črnim zgornjim delom, zakrila pa se je s prevelikimi očali. Kasneje se je na srečanju pojavila v preprosti modri obleki z rožastim vzorcem ameriškega oblikovalca Michaela Korsa, ki jo je kombinirala s čevlji iz svoje modne linije. Na večerni gala večerji pa je prisotne navdušila v preprosti beli obleki z dolgimi rokavi in klasičnimi črnimi čevlji. 

Ivanka se je v sklopu obiska Nemčije ustavila tudi na spomeniku, postavljenemu v spomin na holokavst in žrtve, ki so v 2. svetovni vojni izgubile svoje življenje. ''Globoko sem ganjena zaradi zgodovine tega spomenika, ki se spominja 6 milijonov evropskih judov, ki so svoja življenja izgubili v holokavstu,'' je ob objavo na instagramu zapisala Ivanka. 

foto: Profimedia

foto: Profimedia

foto: Profimedia

foto: Profimedia

prejšnji članek
Horoskop: Prihaja lepše obdobje!
Horoskop
Horoskop: Prihaja lepše obdobje!
naslednji članek
Ljubezen po domače: Elena ima nasvet za vse mamice
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Elena ima nasvet za vse mamice