Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Isaac Palma: Povsem sam ...

27. 4. 2017; 11.30
Avtor: A. S.
Isaac Palma

Isaac Palma foto: Mare Vavpotič / M24.si

Priljubljeni pevec sporoča, da bo tokrat pel sam.

Argentinec Isaac Palma je mnoge s svojim pevskim talentom navdušil že v šovu Slovenija ima talent. Nanj pa tudi kasneje nismo pozabili, prijetno je presenetil z veliko uspešnico, ki jo je zapel skupaj s priljubljeno Manco Špik.

Pred dnevi je Špikova na svoj facebook zid objavila zapis, v katerem je sporočila, da se uresničujejo njene sanje. "V 128 dneh je pesem Oba dosegla 3 milijone ogledov! To pomeni, da je spot vsako uro od njegovega izida povprečno beležil skoraj tisoč ogledov! Noro!!! Niti v sanjah si nisem predstavljala, da vam bo pesem tako všeč! Hvala vam, ker uresničujete moje sanje, hvala vam, ker spremljate mojo glasbo, hvala vam ker ste," je zapisala navdušeno.

Nekaj dni zatem pa je veselo novico objavil tudi Isaac, ki je svojim oboževalcem sporočil, da bo letos julija nastopal na 37. Festivalu Melodije morja in sonca. "Presrečen sem, da sem eden izmed 14 pevcev tudi jaz! Predstavil bom svojo novo pesem, tokrat jo bom zapel povsem sam. Komaj čakam na toplo sonce, na vonj po morju in na VAS, da bomo skupaj prepevali in se veselili," je zapisal priljubljeni pevec.

Preberite še: Isaac Palma: Kaj se je zgodilo, ko so ugasnile kamere?

prejšnji članek
Naredite konec glavobolu!
Zdravje
Naredite konec glavobolu!
naslednji članek
Horoskop: Prihaja lepše obdobje!
Horoskop
Horoskop: Prihaja lepše obdobje!