Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Konec zasebnosti: to se dogaja za domačimi vrati Janija Jugovica!

11. 5. 2017; 09.00
Avtor: V. M.
Cool Fotr

foto: Facebook

Družina Janija Jugovica se je znašla pred budnim očesom kamere. A za njo ne tiči nihče drug kot sam Jani, ki se je odločil, da bo javnosti odprl virtualna vrata svojega doma …

Jani in Teja s hčerko Sio. foto: Jana Šnuderl

Kot strela z jasnega je kuharski mojster Jani Jugovic vrgel med zidove facebooka vlog, ki razkriva osebno življenje njegove družinice. Odločil se je namreč, da bo dovolil pokukati v intimni svet svoje družine, katere zabavne dogodivščine odslej deli z virtualno publiko.

Ampak, Jani, odločitev ni bila tako nenadna, kajne? Kako in zakaj se je pravzaprav porodila? ''Idejo za snemanje vloga sem dobil že nekaj časa nazaj, razvijala pa se je približno dva meseca.  Sama zgodba vloga je bila že na začetku jasna, problem je bila zgolj tehnična plat izvedbe. Namreč vlog sam snemam in tudi montiram in je vse to dokaj novo zame. Tako da se v teh prvih vlogih še malo lovim. Je pa vsak vlog boljši, tako da bo sčasoma vse skupaj na zadovoljivem nivoju,''  pokima Jani, ki kar prekipeva od novih zamisli.

Z razkrivanjem zasebnosti nima težav

Kaj pa na vse to poreče Teja, ki jo že lahko podrobneje spoznavamo v vlogi mamice in nosečnice?  Se je strinjala s tem, da odpreta vrata virtualnemu svetu? ''Tako Teja, kot tudi jaz z zasebnostjo nimava problemov. Obema se zdi snemanje vloga super ideja,'' skomigne z rameni Jani in nadaljuje, da ima pri vsem skupaj pomembno vlogo tudi Teja.  ''Ona je tista, ki me tukaj drži malo na tleh in vsake toliko tudi malo 'brcne', da se stvari realizirajo.''

In kdo vse se po znašel pod budnim očesom njegove kamere? Bomo lahko spremljali tudi Janijevega simpatičnega sina Taja ali bodo glavni akterji resničnostnih dogodivščin Jani, Teja, mala Sia in skrivnostni mali mož v trebuščku? ''O, ja, v vlog seveda pride tudi Taj! In še kdo drug,'' se zasmeji Jani in nam zaupa, da bomo lahko Taja spremljali že prav kmalu. 

Cool fotr predstavlja pristne in spontane utrinke

Svet, ki ga zvezdniška kuharja delita z javnostjo ni prav nič okrašen z izbranimi besedami in v naprej določenim scenarijem. Gre za pristne pripetije, Jani namreč želi ohraniti spontanost tudi pred kamero, zato družinici niti ne pove, kdaj jih spremlja oko kamere. Jani nam zaupa še, da se obetajo tudi nekoliko drugačni posnetki, tekom katerih bo manj akcije in več govora. ''V teh vlogih se bom ukvarjal s pogledom na družino, otroke in samo vezo s strani moškega, očeta oz. partnerja,'' še pove Jani, ki sicer ideje črpa iz svojega vsakdanjega življenja.

Janijeve vloge lahko spremljate tukaj.

Preberite si še: Kaj je Tanja Žagar razkrila s to izjavo?




prejšnji članek
Obraz Planet TV se sooča s hudimi ljubezenskimi težavami
Svet slavnih
Obraz Planet TV se sooča s hudimi ljubezenskimi težavami
naslednji članek
Kaj je Tanja Žagar sama delala tukaj?
Svet slavnih
Kaj je Tanja Žagar sama delala tukaj?