Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Melania Trump končno sprejela takšno odločitev

15. 5. 2017; 08.00
Avtor: I.P./Zvezde
Melania Trump

Melania Trump foto: arhiv

Melania Trump je krznu pomahala v slovo. Prva dama, ki je bila znana po tem, da ga je velikokrat oblekla, se je odločila, da bo naredila križ čez ta provokativni kos garderobe.

Predstavnica Bele hiše, ki je CNN-u sporočila, da Melania ne nosi več krzna, ni povedala, kdaj se je odločila za to. Zanimanje za to, kar ima Melania v omari, se je povečalo, ko je Pamela Anderson objavila sporočilo, ki ji ga je poslala Melania, v katerem se je Melania aktivistki za pravice živali zahvalila, ker ji je po inavguraciji podarila plašč iz umetnega krzna. "Zares zelo cenim, da ste mi poslali to okolju prijazno umetno krzno znamke Only Me," piše v sporočilu. "Hvaležna sem vam za podporo in spodbudne besede. Zelo veliko mi pomenijo. Skupaj lahko vlijemo ženskam še več moči, da se bodo borile za svoja prepričanja." Poleg plašča ji je Pamela poslala posnetke, kako pobijajo živali v divjini in na farmah za gojenje krzna, zato ne preseneča, da gre Melania po poteh mnogih modnih ikon in prvih dam in ne nosi več krzna.

Pamela je, ko ji je poslala plašč, pohvalila Melanio, ker je na inavguraciji nosila oblačilo oblikovalca Ralpha Laurena, ki ne uporablja krzna, in v pismu Melanii napisala: "Zelo sem vesela, da ste se odločili, da ne boste nosili krzna. Kot prva dama boste narekovali modne smernice, in ko boste pri svojih odločitvah ostali sočutni, boste ogreli srca mnogih." PETA, organizacija za pravice živali, je prav tako poslala CNN-u izjavo, da se je Melania že pred leti prvič udeležila njihove modne revije, v kateri je med drugim kolekcijo pokazal Marc Bouwer, eden njenih najljubših oblikovalcev, ki PETO že dolgo podpira in ne uporablja krzna, usnja ali eksotičnih kož.

Preberite še: Jasna Kuljaj: S partnerjem imava drugačne poglede.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Metka zopet pokazala hudo ljubosumje
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Metka zopet pokazala hudo ljubosumje
naslednji članek
To je plesni par, ki je moral oditi iz šova
Resničnostni šovi
To je plesni par, ki je moral oditi iz šova