Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

VIDEO: Noro! 12-letna talentka zapela z zaprtimi usti!

6. 6. 2017; 01.00
Avtor: V. M.
darci-lynne-farmer b

Žirantka Mel B je Darci osupnila s pritiskom na zlati gumb. foto: Facebook

Zvezda je rojena! Poglejte si neverjetni nastop 12 letne deklice, ki je navdušila občinstvo in žirijo šova Amerika ima talent. Njena uprizoritev je bila tako osupljiva, da si je prislužila zlati gumb.

Darci Lynne Farmer je ventrilokvistka, slednje pomeni, da lahko govori iz trebuha, pri čemer ne odpira ust, skrivnosten glas pa navidezno prihaja od nekje drugje. Pravzaprav je Darci močno nadgradila svoj talent, saj je zvočno iluzijo obogatila s petjem.

Ventrilokviste na nastopih običajno spremljajo lutke. Tudi 12-letnica je na veliki oder s seboj prinesla prikupno prijateljico, belo zajčico po imenu Petunia. Darci je razkrila, da je zajčico prejela za 10 rojstni dan in da ji je dolgouha prijateljica pravzaprav zelo podobna, saj je tudi ona sramežljive narave. Deklici lutka ni služila le kot pripomoček za razvijanje talenta, prek zajčice je namreč mnogo lažje izraža svoje občutke, misli in ne nazadnje nadarjenost za petje, ki ga je lahko končno delila s svetom.

Darci je zapela čudovito pesem, pri čemer se je zdelo, da glas prihaja od njene zajčice. foto: Facebook

''Od nekdaj sem se zelo težko pogovarjala z ljudmi,  navezovanje stikov mi ne gre dobro. Z ventrilokvizmom sem se prvič srečala v cerkvi, ko sem videla nastop, sem si rekla, to želim delati tudi jaz. Lutka mi je kot prijateljica, pomagala mi je najti moj glas , pomagala mi je, da sem pokukala ven iz lupine,'' pove svetlolaska.

Darci je prek zajčice zapela pesem Summertime in si ob koncu prislužila stoječe ovacije. Še več, žirantko Mel B je tako močno navdušila, da je deklico osupnila s pritiskom na zlati gumb.  Poglejte si neverjeten nastop, ki vas ne bo pustil ravnodušne.

Preberite si še: VIDEO: Prvič pogorel, drugič kot Fenix vstal iz pepela in navdušil!

prejšnji članek
To se zgodi s telesom, če igrate badminton!
Svet slavnih
To se zgodi s telesom, če igrate badminton!
naslednji članek
Škandal Lewinsky: Tako je predsednik zaprl usta Clintonovi hčeri!
Resničnostni šovi
Škandal Lewinsky: Tako je predsednik zaprl usta Clintonovi hčeri!