reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Voditeljica POP TV priznala, da so jo obsedle!

12. 6. 2017; 10.00
Avtor: K.M.
tarazupancic
Po koncu šova Zvezde plešejo se voditeljica Tara Zupančič prepušča tudi takšnim užitkom.

Slovenska voditeljica in manekenka Tara Zupančič se je po koncu šova Zvezde plešejo, ki je v zadnjih mesecih od nje zahteval večino prostih trenutkov, posvetila sebi. Z večino tekmovalcev se je odpravila na piknik na morju, sproščala se je v gorh in sodelovala tudi v oddaji Na žaru, kjer se je ''spravila'' na enega izmed svojih šefov, Jožeta Potrebuješa. Izvedeli pa smo, da jo je v zadnjem času obsedla še ena stvar, za katero si prej ni mislila, da bo prostor našla tudi v njeni garderobni omari. 

foto: Tara je navdušila s svojo modno obutvijo.

Taro smo namreč ujeli v ljubljanskem BTC-ju, na nogah pa je nosila zelo lepe poletne salonarje z modno polno peto. Presenetilo pa nas je dejstvo, da gre v resnici za salonarje podjetja Crocs, ki je znano predvsem po svojih japonkah in poletnih sandalih. Gre namreč za obutev iz najnovejše kolekcije, s katero podjetje vstopa tudi v modni in trendi svet. Nad novimi modeli pa je navdušena tudi Tara. 

''Crocsi že dolgo niso več samo obutev za prosti čas, saj je raznolikost modelov v novi kolekciji izjemno široka in sledi zadnjim svetovnim modnim smernicam. Znan modni oblikovalec Christopher Kane je namreč že tretjič v svoji modni reviji obul modele v Crocse, o njih pa pišejo mnogi priznani modni mediji po svetu. Letos pa je tudi z novo kampanjo 'Come as you are' Crocs ambasadorka postala priljubljena igralka Drew Barrymore, ki v kampanji nosi glavni model nove kolekcije, trendi Isabella sandal,'' pa nam je zaupal Klemen Praprotnik, predstavnik podjetja Intersocks, s katerim je Tara s podiranjem stereotipov tudi predstavljala najnovejšo kolekcijo. 

Tara bo v svojih novih salonarjih udobno zakorakala v vroče poletne mesece in tako poleg modnega vidika poskrbela tudi za zdravje svojih nog. 

Preberite še: Voditeljica POP TV o čustvenem odhodu, sodelavcih in novi sreči

prejšnji članek
Kaj se dogaja z La Toyo?
Svet slavnih
Kaj se dogaja z La Toyo?
naslednji članek
Slavno manekenko so leta čisto dotolkla
Svet slavnih
Slavno manekenko so leta čisto dotolkla