požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Khloe Kardashian: Želim si otrok

13. 6. 2017; 11.00
Avtor: K.M.
khloe kardashian

foto: Profimedia

32-letnica razkrila, da ne želi biti več samo priljubljena teta.

Khloe Kardashian je teta številnim nečakom in nečakinjam. Kourtney ima kar tri otroke, Kim dva in Rob eno hčerkico. Zdaj pa je očitno tudi Khloe začutila, da je čas, da začne ustvarjati svojo lastno družino. 

To je razkrila v zadnjem delu 13. sezone družinskega šova Vztrajajte s Kardashiani, v katerem je Kim Kardashian želela, da bi Khloe postala nadomestna mati za njenega otroka, saj še ena nosečnost za Kim ni priporočljiva, saj lahko s tem ogrozi svoje zdravje. ''Koliko mi boš plačala, da se zredim, rodim otroka in ga dam tebi,'' je Khloe vprašala Kim in dodala, da tega ne more narediti svojemu partnerju.

Se je pa zaradi vseh pogovorov o nosečnosti Khloe pričela spraševati, ali sploh lahko ima otroke, kar jo je spodbudilo k temu, da je obiskala ginekologa. Ker ji je ta potrdil, da sicer lahko ima otroke, ampak da je zadnji čas, da začne delati na tem, pa je Khloe začela razmišljati o tem, da bi si ustvarila lastno družino in da bi imela otroka s svojim partnerjem, košarkarjem Tristanom Thompsonom. ''S Tristanom se pogovarjava o tem, da bi si ustvarila družino. On si želi z mano imeti 6 otrok, kar je prisrčno. Lahko pa začneva pri enem in nato nadaljujeva od tam. Kljub temu pa je kar malce strašno, ko se zavedam, da nisem več na kontracepciji,'' je še dodala Khloe. 

Se nam obeta še en član v novi generaciji Kardashianov?

Preberite še: Starleta šokirala s svojim videzom

prejšnji članek
10 let je živela v celibatu kot svečenica, danes je kraljica fetiša
Svet slavnih
10 let je živela v celibatu kot svečenica, danes je kraljica fetiša
naslednji članek
Saša Lendero hvaležna za veliko bogastvo, ki ga ima
Svet slavnih
Saša Lendero hvaležna za veliko bogastvo, ki ga ima