reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Salomon te pelje na Ultro!

15. 6. 2017; 03.57
Avtor: Oglasno sporočilo
ultra4-split

foto: Marko Delbello Ocepek

V oddaji Dee Jay Time na Radiu Salomon, med 26. in 30. junijem, bo Dean On The Mike med navijače razdelil nekaj vstopnic za glavni del festivala.

Ljubitelji poletnih festivalov ne spreglejte uradnega ogrevanja za peto Ultro Europe, ki bo med 14. in 16. julijem v Splitu spet gostila pol stotnije superdidžejev, potem pa najbolj jekleni žurerji pot nadaljujejo še na Brač, Hvar in Vis. Uradno ogrevanje za največji jadranski glasbeni spektakel teče vsako popoldne v oddaji Dee Jay Time na Radiu Salomon, med 26. in 30. junijem pa bo Dean On The Mike med navijače razdelil nekaj vstopnic za glavni del festivala.

foto: Marko Delbello Ocepek

foto: Marko Delbello Ocepek

Akcija teče v sodelovanju s potovalno agencijo Collegium Mondial Travel, ki je kot soorganizator festivala Ultra Europe tudi ekskluzivni prodajalec vstopnic, prevozov, nastanitev in festivalskih paketov v Sloveniji.

foto: Marko Delbello Ocepek

Tridnevna zabava v Splitu se nadaljuje z ultra avanturo na zalednih otokih: Brač bo gostil regato, Hvar ekskluzivni Ultra Beach Party in Resistance Hvar, vse skupaj pa se konča z zaključno zabavo na t foto: Marko Delbello Ocepek

foto: Marko Delbello Ocepek

Oddaja UMF Radio je na radiu Salomon (v živo ga lahko poslušate tudi TUKAJ) vsak ponedeljek ob 23h, Ultro pa bodo letos razgibali Armin, Axwell Λ Ingrosso, Cox, Guetta, Hardwell, Capriati, Carola, Dash Berlin, Garrix, Beyer, Afrojack, Sasha & John Digweed, Seth Troxler vs. Martinez Brothers, DJ Snake, Steve Aoki, Tiesto in še številni drugi mojstri plesne elektronike.

foto: Marko Delbello Ocepek

Ultra Europe 2016 uradni After Movie si lahko ogedate spodaj: 

prejšnji članek
To, kar so nam govorile babice, ne drži!
Zdravje
To, kar so nam govorile babice, ne drži!
naslednji članek
Zato vam poleti zatekajo noge
Zdravje
Zato vam poleti zatekajo noge