Vroče ta hip

Salomon te pelje na Ultro!

Marko Delbello Ocepek

V oddaji Dee Jay Time na Radiu Salomon, med 26. in 30. junijem, bo Dean On The Mike med navijače razdelil nekaj vstopnic za glavni del festivala.

Ljubitelji poletnih festivalov ne spreglejte uradnega ogrevanja za peto Ultro Europe, ki bo med 14. in 16. julijem v Splitu spet gostila pol stotnije superdidžejev, potem pa najbolj jekleni žurerji pot nadaljujejo še na Brač, Hvar in Vis. Uradno ogrevanje za največji jadranski glasbeni spektakel teče vsako popoldne v oddaji Dee Jay Time na Radiu Salomon, med 26. in 30. junijem pa bo Dean On The Mike med navijače razdelil nekaj vstopnic za glavni del festivala.

ultra3-boat_party.jpg

ultra6-split.jpg

Akcija teče v sodelovanju s potovalno agencijo Collegium Mondial Travel, ki je kot soorganizator festivala Ultra Europe tudi ekskluzivni prodajalec vstopnic, prevozov, nastanitev in festivalskih paketov v Sloveniji.

ultra1-split.jpg

ultra2-hvar.jpg

ultra7-split.jpg

Oddaja UMF Radio je na radiu Salomon (v živo ga lahko poslušate tudi TUKAJ) vsak ponedeljek ob 23h, Ultro pa bodo letos razgibali Armin, Axwell Λ Ingrosso, Cox, Guetta, Hardwell, Capriati, Carola, Dash Berlin, Garrix, Beyer, Afrojack, Sasha & John Digweed, Seth Troxler vs. Martinez Brothers, DJ Snake, Steve Aoki, Tiesto in še številni drugi mojstri plesne elektronike.

ultra5-afrojack.jpg

Ultra Europe 2016 uradni After Movie si lahko ogedate spodaj: