Vroče ta hip

Ranko Babić o ženi in hčerki povedal takšno resnico

Ranko Babić
Ranko Babić
Promo foto

Zvezda Ene žlahtne štorije vedno uspe nasmejati s svojimi komentarji in zapisi na družbenih omrežjih in tudi tokrat ni bilo nič drugače.

Ranko Babić je znan po svojih komičnih zapisih na svojem facebook zidu in nedavno se je tako spraševal: "A so samo punčke nore na konje, ali obstaja tudi 'konjomanija' pri fantkih?" in pri tem objavil svojo ljubko hčerko edinko, ki poljublja belega lepotca. Vse kaže, da je njegova mala princeska naravnost zaljubljena v konje, vsaj če gre soditi po zapisih na Rankovem facebooku, ko se sprašuje "zakaj otrok misli, da konj stane 10 evrov, ko me sprašuje, če ji ga kupim?" a vse kaže, da vsaj še nekaj časa pri Babićevih ne bodo imeli konj, no vsaj, če gre soditi po izjavi njegove srčne izbranke: "Zakaj moja draga, ko pride do teh pogovorov o nakupih konja za 10 evrov, zmeraj reče, da imamo že enega doma in da ni prostora za še enega!"

Pri Babićevih imajo vsekakor pestro poletje, vse pa kaže, da so tudi želje o hišnih ljubljencih precej različne. A verjamemo, da so se na koncu uspeli dogovoriti, je pa seveda Ranko v družini "najšibkejši člen", saj je edini moški v hiši in zato verjetno vedno obvelja volja njegovih dveh dam. 

Preberite še: Voditelj POP TV najprej na odru, zdaj sredi alkohola.