GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Peter Prevc trpi strašne muke

22. 6. 2017; 10.00
Avtor: K.A.
prevc_bobo_23.03.14

Peter Prevc foto: Bobo

Medtem ko večina v teh dneh poležava na plaži, je slovenski športnik že do kolen v treningih za novo sezono smučarskih skokov.

"Počitek po treningu," je na svojem facebook zidu zapisal slovenski športnik, ki je pridno trenira za novo sezono. Peter je za razliko od številnih drugih, ki se v teh dneh predajajo soncu in morju, že nekaj časa na treningih, nabira kondicijo in pili tehniko za novo sezono smučarskih skokov. Kljub hudi vročini mu motivacije ne zmanjka, zato lahko pričakujemo, da nas bo v novi sezoni razveseljeval z vrhunskimi rezultati, ki so jih bili v preteklosti pri Petru že vajeni.

"Zbral sem nekaj čez 700 točk, več kot trikrat manj kot v minuli zimi, 15-krat manj zmag, enajstkrat manj stopničk. Če pogledamo grobo statistiko, nekaj ni 'štimalo' med sezono. Hitro se bo začela olimpijska sezona, bolj analitično moramo pristopiti in ničesar ne prepustiti naključju. Padli smo v neko rutino, ker smo bili iz leta v leto boljši. Poleg tega po prejšnji izjemni sezoni ni bilo časa za preklop, to je bil glavni 'haklc', vsi so me o uspehih spraševali, kako in zakaj si tako dober. Ni bilo časa za preklop, vedno sem govoril o tem, kaj je bilo. In očitno je prejšnja sezona tudi v glavi pustila prevelik pečat" je po koncu lanske sezone v Planici dejal Peter, a verjamemo, da je to zdaj za njim in da nas bo v prihajajoči sezoni znova razveseljeval z vrhunskimi rezultati. 

prejšnji članek
Heidi Klum brez ličil izjemno postarana
Svet slavnih
Heidi Klum brez ličil izjemno postarana
naslednji članek
Tedenski horoskop: Obvladajte čustva in previdno s financami!
Horoskop
Tedenski horoskop: Obvladajte čustva in previdno s financami!