mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ne boste verjeli, kdo je obiskal Salome!

26. 6. 2017; 09.01
Avtor: D. B.
salome1

Salome ni mogla skriti navdušanje nad obiskom stare prijateljice, manekenke, pisateljice in pevke Anđe Marić. foto: POP TV

Salome ni mogla skriti navdušenja. Obiskala jo je prijateljica, ki se bori s hudo boleznijo.

Priljubljena tekmovalka zadnje sezone televizijske kuharske oddaje MasterChef Slovenija Salome se je razveselila obiska stare prijateljice, hrvaške mankenke, pevke in pisateljice Anđe Marić, ki se v teh dneh mudi pri nas. »Anđa Marić na obisku, prijateljici za vedno. Dajmo 'like' za Anđo, obožujem 'jake žene'!« je ob skupno fotografijo s hrvaško lepotico pripisala Salome.

Spomnimo, da se je Anđa, ki je pred časom živela v Sloveniji, po burni in odmevni medijski ločitvi od slovenskega kuharja Primoža Dolničarja, s katerim ima tudi sina Gašperja, vrnila na Hrvaško. Mediji pa so se v zadnjem času razpisali tudi o njeni hudi bolezni. Čeprav je prebolela boreliozo, zdravniki pa so ji postavili tudi diagnozo multiple skleroze, pa hrvaška lepotica ni vrgla puške v koruzo. Kljub temu da še vedno ne more normalno hoditi, saj ima, odkar je prebolela vnetje možganske ovojnice težave z ravnotežjem, ostaja optimistična in se, kot sama pravi, iz dneva v dan počuti boljše.

Kakorkoli, Salomejino objavo na facebooku je do zdaj všečkalo več kot 500 uporabnikov, ki so pod objavljeno fotografijo pripisali tudi več deset komentarjev. »Itak 'lajk'! Za obe! Obe sta dali skozi hude stvari, ampak sta samo se močnejši!« je med drugimi komentirala uporabnica Ines Clara Ferdo Baumann.

Preberite tudi: Katarina Čas mu to močno zavida. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Laura priznala, da je to nekaj lepega
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Laura priznala, da je to nekaj lepega
naslednji članek
Slovenska pevka česa takšnega še ni doživela
Svet slavnih
Slovenska pevka česa takšnega še ni doživela
#obraziavenija
obraziavenija