favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Slovenska plesalka polni naslovnice britanskih medijev

27. 6. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
15481X3275

foto: Mediaspeed

Nadiya Bychkova, ukrajinska plesalka, ki že vrsto let živi v Sloveniji, ki jo na plesnih tekmovanjih tudi zastopa, bo nastopila v britanski različici oddaje Zvezde plešejo.

Po številnih odpovedih profesionalnih plesalcev je svojo priložnost v najbolj prestižni različici oddaje Zvezde plešejo (Strictly Come Dancing) dobila ukrajinska plesalka, ki že vrsto let nastopa za Slovenijo in mamica enoletnice, Nadiya Bychkova. To je že druga Slovenka, ki bo v omenjeni oddaji nastopila na strani profesionalcev. Že vrsto let je član ekipe tudi plesalec Aljaž Škorjanec, ki si je s partnerjo pred leti že priplesal zaželen plesni globus. 

Isaac Palma, »didžejka« Nadiya Bychkova in Jan Plestenjak

Novico o sodelovanju z Nadiyo so potrdili tudi na uradni strani in na uradni facebook strani oddaje, zapeljiva svetlolaska pa je že požela številno zanimanje med mediji na Otoku. Mediji, kot so The Sun, Dailymail in Metro so poročali predvsem o tem, da se je Nadiya pred leti slekla za med moškimi priljubljeno revijo. Seveda pa so izpostavili tudi zavidljivo plesno kariero še vedno mlade plesalke, ki je bila s soplesalcem Miho Vodičarjem tudi večkratna svetovna in evropska prvakinja. 

Nadiya s soplesalcem Miho Vodičarjem foto: Marko Mesec

Svetlolaska bo sodelovala v prihajajoči sezoni, ki jo bodo po vsej verjetnosti pričeli snemati konec meseca septembra. Britanski mediji pa jo že označujejo kot eno izmed najlepših profesionalnih plesalk, ki bo tako z videzom kot tudi s plesnim znanjem odlično konkurirala že stalnim plesalkam v oddaji. 

prejšnji članek
Je skrivnostni pohodnik član zasedbe Čuki?
Svet slavnih
Je skrivnostni pohodnik član zasedbe Čuki?
naslednji članek
Ljubezen po domače: Laura priznala, da je to nekaj lepega
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Laura priznala, da je to nekaj lepega