Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sanja Grohar skrivnostna glede najintimnejšega dne v svojem življenju

10. 7. 2017; 06.00
Avtor: V. M.
sanja grohar

Sanja Grohar bo kmalu okronala svojo ljubezen. foto: Facebook

Sanja Grohar je pričela s pripravami na enega najbolj intimnih dogodkov v njenem življenju.

Obeta se namreč sanjska poroka, Sanja in njen zaročenec Matej Kovič si bosta prihodnje leto prisegla zvestobo in dahnila da v idiličnem kotičku Slovenije. Parček, ki sicer živi in dela v Londonu, bo tako veliki dan proslavil v svoji rodni deželi, kje natanko se bo odvijala poroka, pa želita zadržati zase. Vsaj za enkrat, saj jima zasebnost veliko pomeni, nenazadnje gre za enega najbolj intimnih dogodkov v njunem življenju.

Sanja in Matej sta se pred dnevi mudila v Sloveniji, kamor sta prišla zaradi rojstno dnevnega slavja Sanjinega očeta, ob tem pa sta obisk izkoristila tudi za ogled lokacije, kjer se bo odvijala poroka. Sanja se sicer načrtovanja poroke ne bo lotila sama, koordinacija iz Londona bi bila nenazadnje prevelik zalogaj, zato ji bosta na pomoč priskočila poročna organizatorja.

Nepozabna zaroka

Vas zanima, kako je Miha nataknil prstan svoji dragi Sanji? Zgodilo 1. novembra 2016 med dopustovanjem v mehiškem letovišču Cancun. S kakšnimi pripetijami pa se je zaljubljeni Matej srečeval, preden je na plan potegnil sijočo rinko, pa je Sanja simpatično opisala in delila na svojem Instagram profilu. ''Matej je zaročni prstan skrival v nahrbtniku in je imel nočne more, da ga bodo na letališču med pregledom spraševali, kaj ima v škatlici, saj bi me potem moral zaročiti kar tam, ampak to seveda ni bilo v njegovem načrtu. Potrudil se je, da ni vzel s seboj nikakršnih embalaž s tekočino, da ga ne bi ustavili za dodaten pregled, vendar zaradi nekega neznanega razloga so ga. Na srečo sem jaz odšla par metrov že naprej in ga čakala, on pa je hitro stekel do uslužbenke in ji razložil celotno situacijo. Meni se je zdelo malo čudno, da se mi gospa nasmiha ob šesti uri zjutraj. No, zdaj vem, zakaj je imela tako velik nasmeh, saj je vedela, kaj me čaka, meni pa se ni niti sanjalo.''

Preberite si še: Sanja Grohar doživela hud panični napad

prejšnji članek
To sta najboljša ljubimca horoskopa!
Horoskop
To sta najboljša ljubimca horoskopa!
naslednji članek
Več zdravega in manj slabega holesterola
Zdravje
Več zdravega in manj slabega holesterola