Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Melania vs. Brigitte: Dvoboj v Parizu

14. 7. 2017; 09.01
Avtor: D. B.
melania brigitte

foto: Profimedia

Obe prvi dami sta v tem modnem dvoboju izbrali vrhunsko taktiko.

Melania Trump in njen soprog Donald Trump sta bila v četrtek na krajšem obisku v Franciji. Preživela sta dan v Parizu, njuni gostitelji pa so bili francoska prva dama Brigitte Macron in njen soprog, francoski predsednik Emmanuel Macron. Najprej so vsi štirje obiskali katedralo Notre Dame, nato pa so se odpravili na plovbo po reki Seni. Večerjo so si privoščili v restavraciji Le Jules Verne na Eifflovem stolpu. 

Pričakovano so bile oči medijev uprte v prvi dami, ki so modne poznavalce navdušile s svojo tokratno modno izbiro. Obe sta se odločili za francoska modna oblikovalca.

Melania je v Pariz pripotovala v rdečem valovitem krilu in suknjiču modne hiše Christian Dior, dveh klasičnih in brezčasnih modnih kosih. Brigitte pa jo je sprejela v beli moderni kratki obleki francoske modne hiše Louis Vuitton. Za večerjo se je Melania preoblekla v tribarvno obleko, ki jo je oblikoval Herve Pierre, Brigitte pa je ostala zvesta Louisu Vuittonu.

Obe prvi dami sta v tem modnem dvoboju izbrali vrhunsko taktiko ter stavili na francoske oblikovalce, kar je bilo več kot primerno tudi glede na situacijo.

Preberite tudi: Jelena Rozga delila intimno fotografijo s svojim Stjepanom. Kliknite tukaj!

Za večerjo se je Melania preoblekla v tribarvno obleko, ki jo je oblikoval Herve Pierre, Brigitte pa je ostala zvesta Louisu Vuittonu. foto: Profimedia

prejšnji članek
Jennifer Lopez zopet z bivšim možem
Svet slavnih
Jennifer Lopez zopet z bivšim možem
naslednji članek
FOTO: Nina Pušlar se v vročini hladi tako!
Svet slavnih
FOTO: Nina Pušlar se v vročini hladi tako!