Vroče ta hip

VIDEO: Voditelj na POP TV prosi: Ne me preveč 'šinfat'

Vid Valič
Vid Valič
Tomaž Kos

Vid Valič na karaokah: "Mislim, da še nikoli nisem tako pel ... Upam, da nikoli več ne bom."

Televizijski voditelj Vid Valič se je odločil, da se bo, po tem ko smo ga lahko spremljali v čevljih voditelja v priljubljeni televizijski oddaji POP TV Slovenija ima talent, tudi sam preizkusil v petju. Skupaj s televizijskim voditeljem na RTV Slovenija Jožetom Robežnikom, sta se preizkusila v karaokah, videoposnetek njunega petja pa objavila na spletnem portalu Youtube.

"Mislim, da še nikoli nisem tako pel ... pa upam, da tudi nikoli več ne bom," je ob videoposnetek na facebooku zapisal Valič. "Skratka, z Jožetom sva posnela eno stvar … Pa ne preveč 'šinfat', kljub temu da imate 'kej šinfat'!” je v šali dodal priljubljen voditelj.

Da jima petje ne gre ravno najbolje od rok, so se strinjali številni uporabniki facebooka, ena izmed sledilk pa je pripisala, da obstajajo mnogi, ki trdijo, da pojejo slabo, potem pa na karaokah navdušijo. Pri Valiču in Robežniku pa slednje zagotovo ne drži: "Ali veš, ko ljudje rečejo: 'Jaz zelo slabo pojem,' potem pa ubijejo na karaokah. No, ne to," je pripisala pod objavljeni videoposnetek.

Preberite tudi: Tanja Žagar: Nosečnost terja svoj davek. Kliknite tukaj!