Vroče ta hip

Alenka vrt zamenjala za tržnico: Z njim je uživala konec tedna

M24

Ali bo razmislila o predlogu svojih sledilcev, jim Bratuškova ni odgovorila.

Slovenska političarka Alenka Bratušek s svojimi sledilci na facebooku ne deli le dogodkov iz svojega političnega življenja, ampak večkrat objavlja tudi fotografije iz svojega zasebnega življenja.

Tako se je konec tedna s svojim življenjskim sopotnikom Mitjo Cvjetičaninom povzpela na Sv. Jošt pri Kranju ter s svojimi sledilci na facebooku delila fotografije iz narave: "Ni treba daleč, da je nedelja prav lepa ... Sv. Jošt nad Kranjem," je ob fotografije zapisala Bratuškova in navdušila svoje sledilce, ki so se strinjali s političarko.

Alenka pa očitno ne prisega le na domače kraje, ampak tudi na domačo hrano. Dan prej je namreč nekatere navdušila s sobotnim obiskom kranjske tržnice. Njena objava fotografij, pod katere je pripisala “Sobota na off ... Tržnica, da je zelenjava slovenska, potem pa še dobra kavica” je prejela več sto všečkov, čeprav so nekateri pripomnili, da bi si morala za "pravo domačo zelenjavo" omisliti svoj lastni vrt. Ali bo razmislila o predlogu svojih sledilcev, jim Bratuškova ni odgovorila.

Preberite tudi: Tanja Žagar: Nosečnost terja svoj davek ... Kliknite tukaj!