Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

VIDEO: Brez cenzure – ko mama zajaha flaminga

18. 7. 2017; 01.00
Avtor: V. M.
flamingo

Z napihljivimi rekviziti boste tako ali drugače pritegnili veliko pozornosti .... foto: YouTube

Vemo, da ste jih opazili. Napihljive flaminge, pa labode, krofe in samoroge. So vam všeč? Ha, toda za privlačnim videzom se skriva prava nadloga! Prav nič ni namreč tako, kot se zdi na prvi pogled!

Nad zabavnimi plavalnimi rekviziti so se sprva navduševali zvezdniki, ko pa so z njimi pričeli preplavljati družabna omrežja, so mamljive fotografije vzbudile veliko zanimanja tudi med ostalimi smrtniki. Kako le ne, ko pa so bile videti zvezdnice tako nonšalantno kul!

No, toda tisti, ki so se želeli ovesiti čez trendovske poletne rekvizite, so prav kmalu ugotovili, da gre za prav svojevrsten izziv, čigar aktivnosti sodijo daleč od oči radovednežev. Zdi se namreč malodane nemogoče, da bi presneto rožnato žival zajahali elegantno ali da ob tem vsaj ne bi od smeha pobralo gledalcev na plaži.

Nad napihljivim labodom je navdušena tudi Rihanna. foto: Instagram


''Kako naj človek s to zadevo ohrani kanček dostojanstva?! Res ne vem, kako so nastali vsi ti zvezdniški posnetki na instagramu! To, kar se je dogajalo pred fotografiranjem, bi si zagotovo prislužilo mesto v komediji. Kar naj mi Rihanna demonstrira, kako se je spravila na presnetega ptiča, mene je med podvigom zgrabil krč (pa ne eden), od naprezanja sem spustila par vetričev, pa še zgledala sem tako, kot bi davila purana. Ljudje okrog mene so umirali od krohotanja, kaka sramota,'' se je napol v smehu jezila naša bralka, ki se je odločila, da izkušnjo s priljubljenim napihljivim flamingom deli z nami.

Kakorkoli, rekvizit je vsekakor potrebno umestiti med najbolj zabavne pripomočke tega poletja, zlasti, če lastniki ne veljajo za najbolj spretne uporabnike. Kako je videti, ko poskuša navaden smrtnik uživati na hrbtu rožnatega flaminga, pa si lahko pogledate v spodnjem videu. Simpatična mamica in babica vam bosta nazorno prikazali, kako je v resnici videti zakulisje zvezdniških fotografij. Primite se za trebuhe, tole je sila smešno!

Preberite si še: Tole si zapomnite, preden greste na morje!

prejšnji članek
HIV v Sloveniji: Seks na zmenkih postaja ruska ruleta
Odnosi
HIV v Sloveniji: Seks na zmenkih postaja ruska ruleta
naslednji članek
Benedettijeva s srcem, Cavazzo najbolj zanima smrt
Svet slavnih
Benedettijeva s srcem, Cavazzo najbolj zanima smrt
#nasazenazenska
nasazenazenska