Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jessica Alba razkrila nosečnost, internet ponorel!

18. 7. 2017; 08.00
Avtor: V. M.
Jessica Alba je pred nekaj urami na izjemno simpatičen način razkrila, da se bo družini pridružil nov družinski član. Oboževalci so navdušeni!

Držinska fotografija, ki jo je Jessica nedavno delila z oboževalci. foto: Instagram

Simpatična igralka Jessica Alba je dobro skrivala svoj nosečniški trebušček. Navkljub rednim objavam na socialnih omrežjih, ni namreč nihče opazil, da je lepotica v veselem pričakovanju. Ravno zato so bili oboževalci toliko bolj presenečeni, ko je pred nekaj urami nepričakovano razkrila, da pod njenim srcem bije novo življenje. Kar 10 tisoč oboževalcev je novico sprejelo z navdušenjem, še vedno pa dežujejo tudi čestitke in pozitivne misli.

Jessica je veselo novico naznanila s simpatičnim gif. posnetkom, na katerem se navdušeno smehlja skupaj s hčerkama, devetletno Honor Marie in petletno Haven Garner. Dekleta držijo v rokah črne helijeve balone v obliki številk. Honor se kot prvi otrok muza izza balona številka ena, Haven navihano kuka izpod balona v obliki številke dve, Jessica pa se nežno drži za trebušček in v zrak navdušeno dviga tretji balon, ki naznanja, da bo v hiši zopet odmeval otroški jok.

Poleg objave je 36-letna igralka zapisala, da uradno potrjuje, da z možem Cashem Warrenom pričakujeta otroka. Zdi se, da je družinica izjemno navdušena in če se spomnimo hrepenenja izpred petih let, si najbrž tudi tokrat želijo, da bi se jim pridružil deček.

Preberite si še: Jan Plestenjak je to storil iz srca in ne za lastno promocijo!

prejšnji članek
Kdo dela družbo Katarini Čas?
Svet slavnih
Kdo dela družbo Katarini Čas?
naslednji članek
Nataša Ralijan po smrti Gašperja Tiča
Svet slavnih
Nataša Ralijan po smrti Gašperja Tiča